www.minHjemmekino.no/trulsr

Hjem » minHjemmekino » Detaljer

 


 

 

trulsr's HomeCinema

Lagt til av: trulsr, Lagt til den: 30-11--1

 


 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

Vurdering:

  • Prisrangering: Ikke valgt
  • Forsterkertype: Ikke valgt
  • Bildevisning:
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Kombinert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 895

 


Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Denne Sub'en vet jeg at jeg kommer til å få pepper for:) Den er 8" og har en forsterker på 120W (Målt ved 10% THD;)) men buldrer ganske godt syntes jeg. Nedsiden er at den ikke går lavere enn 36 Hz, men siden jeg bor i rekkehus er kanskje like greit. Til sommeren har jeg planer om å bygge en sub selv. Jeg ser for meg Peerless XXLS 12", Hypex forsterker og ~120 liter kasse i 22mm MDF og samme finish som resten av høyttalerne.
 
Hei og velkommen til min Hjemmekino! Jeg er nå 15 år, og har et kombinert sove/hjemmekinorom på 6m*4m. Det hele startet i 12-13 års alderen med et par Sennheiser CX 300 øreplugger bestillt fra ebay. Noen måneder senere fikk jeg min første tur til Hifi-klubben og kom ut igjen med et nytt par øreplugger. Fra da av var oppgradering det eneste alternativet. Som 13 åring etter noen oppgraderinger, var det ganske massivt å ha øreplugger i 1000 kroners klassen. Senere gikk jeg til innkjøp av et Logitech pc annlegg. Med den svulmende bassen, kapabel til å riste hjernen ut av en var det nært sagt det perfekte "fjortiss annlegget". Etter mye søking på nettet kom jeg over "minhjemmekino". Her så jeg noen hjemmekinoer som jeg ikke hadde kunnet forestillt meg fra før. Ikke lenge etter var jeg sugen på surround lyd. Det har gått med mange hundre, hvis ikke nært tusen timer til surfing rundt dette temaet. Utstyret per dags dato ser du nedenfor.
 
Utstyr Reciver: Yamaha RX-V 650 Tv: Samsung 32" HD-ready Konsoll: Playstation 3 Front: Dynavoice F6 EX Center: Dynavoice C4 EX Surround: Dynavoice S4 EX Sub: Logitech Z-2300, sub Presence: Logitech Z-2300, Sattelitter
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Frontene kjøpte jeg etter at jeg hadde lest en test i Lydogbilde. De spiller kjempebra, men egner seg best til musikk. Da jeg først koblet de opp mot forsterkeren ble jeg skuffet over bassen, men etter noen dager ble ikke det noe problem lenger. Jeg klarte meg faktisk uten sub i over 2 måneder. I ettertid har jeg ikke angret ett sekund, det er en utrolig morsom høyttaler til en billig penge. Det er jo heller ikke noe minus at de ser bra ut;)
 
Oppgraderinger i fremtiden Her er da tingene jeg ønsker meg mest for øyeblikket: 1. Projektor. 2. Ny sub, kansje DIY. 3. Blu-rayspiller, for å få utnyttet lyden i blu-ray via analog noe Playstation ikke klarer. Oppgraderinger i det siste Februar Nå har jeg bestillt to stk buttkickere til sofaen,gleder meg! Fant ut at jeg hadde en gammel Technics stereoforsterker i boden og at jeg kunne koble den til Yamahaen og bruke som forsterker til buttkickerene. Siden jeg har kabler og alt fra før av trengte jeg bare buttkickere. Typen er av BR-25 fra Ljudia.no og koster 298kr,- Fikk hyggelig email fra ljudia for noen dager siden. De sa at BR-25 var utsolgt og at jeg kunne få den litt dyrere modellen (Sinus basspump III) til samme pris, god service!
 
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer..
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96941
    Poster: 2,040,832
  • Brukerpresentasjoner: 3981

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg