www.minHjemmekino.no/plumbtek

Hjem » minHjemmekino » Detaljer

 


 

 

plumbtek's HomeCinema

Lagt til av: plumbtek, Lagt til den: 30-11--1

 


 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

Vurdering:

  • Prisrangering: Ikke valgt
  • Forsterkertype: Ikke valgt
  • Bildevisning:
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Kombinert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 1216

 

17.11.2008 Nå er mesteparten av Hjemmekinoen borte. Det ble for lite brukt, samt at jeg lenge har hatt lyst på stereo. Kommer nok til å lage meg en ny profil på Min Hi-Fi så de som har lyst til å følge med kan se der.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Litt om Lyd og bilde Har hatt en del surroundrecivere og dvd spillere gjennom åra. Nevnes kan: Yamaha,Harman,Sony, og diverse Denon. Men den sistnevnte er den jeg liker best. Syns AVR 3805 er noe av det bedre både lydmessig å funksjonelle som fins. Når jeg setter den på Pure direct i stereo låter det utrolig bra, spesielt med DCD`n. Til Film er den helt overlegen i forhold til mye annet jeg har hørt. Tv`n min er nå snart 2 år gammel, og enda så har jeg ikke hatt noen problemer med den. Vel 2 år er ikke så mye,men det pleier å være alltids et eller annet. Har koblet den opp med komponent å får bilde som blir utrolig bra etter å ha kalibert med DVE. MT 200`n er koblet opp med en 10 mtr DVi/HDMi kabel fra DVD spilleren. Har forløpig bare en rullgardin som lerret, men blir nok andre boller når riktig type lerret kommer på sin plass. Har Bi wired front HT å koblet AVR 3805 mot DCD med Analoge Monster. Syns det blei bedre lyd med det enn Coax. Ellers så er AVR 3805 mot DVD koblet med Nordost coax kabel. Asus bærbar bruker jeg til OSD på AVR, og bilder, og noe musikk. Ellers i heimen har jeg valgt å bruke det trådløse lystyringssystemet fra X. comfort som gjør det mulig å styre lys,markiser og lerret med fjernkontroll.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Holdt på å skrive at nå er jeg ferdig, men det blir det nok aldri. Men her er den forløpige utstyrslista. ELEKTRONIKK. Tv- Qp Vision HDH 05 42" Plasma PJ- Toshiba MT 200 DLP Denon Avr 3805. Surround reciever Denon Dvd 1920 dvd spiller Denon Dcd s 10 cd spiller Asus A3H 15" PVR fra Get ¨ HØYTALERE. B&W DM 604 S3 Front B&W DM 601 Surround B&W LCR 60 Senter Yamaha YST SW 90 Subwoofer KABLER. Kimerkable Monster Supra Tara Labs BI wire Nordost DIVERSE Logitech De Novo tast/mus Fasettslipt og polerte Granittplater Powerack lønn Power Center Monster Audio Select Spikes Blackfoot Høytalerstativer Dve Videre planer: Få bytta leilighet til hus så jeg får meg hjemmekinorom, he he. ellers: HD DVD eller BLURAY spiller, hvem vinner? Oppgradere noen kabler. Motorisert tab tension 90" lerret med trigger som er bestilt.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer..
 
Advertisement
  • Medlemmer: 97085
    Poster: 2,042,150
  • Brukerpresentasjoner: 3981

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg