www.minHjemmekino.no/PeterPirat

Hjem » minHjemmekino » Detaljer

 


 

 

PeterPirat's HomeCinema

Lagt til av: PeterPirat, Lagt til den: 30-11--1

 


 

Gjennomsnittskarakter: 15 /30
(Vurdert av 4 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

Vurdering:

  • Prisrangering: 50000 NOK - 75000 NOK
  • Forsterkertype: Ikke valgt
  • Bildevisning:
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Kombinert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 4123

 


Se i full størrelse
 
PeterPirat er passert de 40 og har både kone og barn. Så det å komme med ønske om egen kino som kostet x antall tusen var ikke det mest populære i huset, men min kone er ikke som alle andre koner. Hun visste at dette ville bli bra ,da hun kjenner mannens iver etter nye byggeprosjekter. Hun er også en ivrig film entusiast og ikke minst på "Dameserier". Begynte bygging i fjor vinter. Det tok meg ca 2,5 mnd å få den ferdig, elsker å ha noe å gjøre i den triste vintertida her(bor på østlandet)mørkt og j.....lite snø mest regn og sludd. Har hatt en liten drøm om dette her å få kinoen min på avforum. Utstyret jeg har er noe nytt og noe som jeg har hatt fra tidligere. Det er ikke det dyreste utstyret du får tak i, men jeg er meget fornøyd med både lyd og bilde. Hater alt som heter ledninger som syns så hvis du ser en på bildene mine skal jeg spandere 1 øl! Anlegget fungerer også meget godt til musikk, ren klar lyd og en sinnsyk rå dyp bass som blir levert av et klenodium Yamaha a 700 og to bilsubber boston rally series. Dette er noe av det gamle jeg hadde. Bruker mest pc til fremvisning av filmer, har en mediapc med 1 terra så her er det bare å lagre. Kinoen er ganske lys det har noe med hyggefaktoren, men det påvirker ikke bilde på skjermen. Har to små kjellervinduer,de er lakkert med 5 lag med sort lakk så her blir det mørkt når jeg slukker lyset. Må også få lov til å skryte litt av ikea skapet som står langs veggen. Den rommer alt el utstyr pluss 1 22" skjerm som jeg bruker til pc bruk (gidder ikke fyre prosjektoren for en kjapp tur på nettet) fungerer også godt til litt msn-chatting mens en ser på film. Skapet har skyvedører så når filmen er satt igang er det bare å skyve igjen, ikke så mye som et lite lys igjen.Bordet som står i midten, er åpen i fronten ( syns ikke på bildet) og rommer husets spillkonsoll. Må også få lov å takke fotograf Eriksen som tok seg tid til litt fotografering! Takker også ALLE som har lagt inn sin hjemmekino på avforum. Det har gitt meg inspirasjon!! Elektronikk: Onkyo Tx-sr 608 7.1 Yamaha A 700 (trekker640 watt direkte) Media Pc HP Pavillion m9151.sc Høytalere: Front Dali 606 Senter Patos B200S Bak Patos MK310 Sub Boston Rally series Bilde: Epson tw700 Kingpin 104" Samsung 22" Div: Playstation 3 En gammel vhs spiller til splitting av tv kanaler Full HD tuner en haug med fjernkontroller kabler: Endel oppsop gjennom åra mye forskjellig, men det funker Fotograf Geir Eriksen http://www.gfoto.no Nye mål: Skaffe en multifjernkontroll Nye Dali høytalere for 7.1 oppsett Har planer om å felle inn ett sett i spottekassa Se masse film og drikke øl! Nå har det gått ca 4 år siden jeg bygde kinoen og det er unga som blir eldre som har overtatt salen, fortrinnsvis for spilling!
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Velkommen til Min Hjemmekino! Fotograf Geir Eriksen www.gfoto.no
 
Litt om byggingen: Rommet var i utgangspunktet en kjellerstue på 3,7x4,9m. Det var på tide med en ombygging. Har hatt lyst på sånne stoler siden jeg så på "Friends" for første gang og det begynner å bli noen år siden. Alt utstyr og møbler ble handlet inn før jeg begynte prosjektet. Etter å ha ryddet ut alt av rommet begynte jeg med bygging av spotteramma i taket der ble det også lagt inn endel kabler og ett 50mm rør til trekking av fremtidige kabler(viktig å tenke fremover he he). Satte også opp projektoren for å teste ut om avstanden var ok. Deretter ble taket og ramma gipset det var greit nok men når det kom til sparkling og maling av taket fikk jeg hyret en proff maler, resultatet ble strøkent! Da var det veggenes tur, endel kvistlakk og 4 strøk med maling "Våt sand"Flugger farge. Da var det gulvets tur til å få teppe, tror jeg var innom 10 teppeforetninger før jeg fant det rette. Teppe la jeg i hele rommet før jeg bygde kassa bak. Kassa bygde vi i et snekkerverksted så den var bare til å bære inn og trekke med teppe. Under kassa ligger det også litt kabler. Den fungerer fantastiskt som en bass magnet. Sofaen er plassen i rommet som gir den beste lydbildet. Sweetspot er kalibrert til venstre stol som da selvfølgelig er min. Ja da var det bare å begynne med møbelering, oppkoblinger og endel kalibrering av både lyd og bildet.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar

» Obs

 

Har glemt og avlegge score fra mæ, sorry

 

  Lagt til av: fr.hoven
[26 November, 2014]
 

» Projektor

 

Flott rom ! Har du noen form for lufting i det "rommet" du har plassert den i ?

 

  Lagt til av: swendsen
[19 January, 2014]
 

» Ser

 

Bra ut dette, bra framføring også, fornøyd med din epson? har epson selv synes den er helt grei! jeg, men jeg trenger et større romm iværtfall for å bli mere fornøyd.. har planene klare.. fint med litten bygge trå også. Titt tilbake gjerne :)

 

  Lagt til av: fr.hoven
[4 January, 2014]
 

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer..
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96947
    Poster: 2,040,832
  • Brukerpresentasjoner: 3981

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg