www.minHiFi.no/tiff

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

tiff's Hifi

Lagt til av: tiff, Lagt til den: 30-11--1

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 1579

 

05.04.06 Då er plate spilleren på plass, og Dire Straits går for full guffe. Litt "knitring" er det, men er vell ein del av sjarmen :) Skal bli spennendes å teste med heilt nye plater om knitringa er der enda, eller om det er dei 30 år gamle platene til pappa som er grunnen. Er stas uansett!
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Litt om høyttalerene: Kvar høyttaler bestå av to 6 1/2" kevlar bass element med faseplugg, ein 5 1/2" kevlar mellom tone med faseplugg og ein 1" aluminiums diskant. Kjøpte dei for 1 mnd siden, og etter det så har eg sikkert kjøpt 30 nye cd`er. Musikk har fått ein heilt annan betydning for meg. Høyttalerene er spesiellt imponerende opp i mot blåse -og strenginstrument. Når eg lukker øynene mine så kunne Coltrane stått rett foran meg. Ein annan ting dei er utrulig flinke til er å få fram vokalen til artistene på ein måte eg nesten ikkje har hørt før. Var litt bekymra over lite bass, men det viste seg å ver unødvendigt. Til musikk så leverer dei ein fast og fin bass, men dette er ikkje optimale film høyttalere med tanke på bass. Alt i alt så er eg meget fornøyd med valget mitt.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Utstyrsliste Bilde -Panasonic TX32PX10 -Pioneer DV585 -Sony VHS-spiller Lyd -Høyttalere: Energy RC 70 -Stereo forsterker: Onkyo A-9755 -CD-spiller: Onkyo DX-7555 -Plate spiller Goldring GR 1.2 -iPod docking: Onkyo DS-A1 -iPod 20GB -Jukebox Underholdning -PS2 Kabler -Audiophile høyttalerkabler -Alle signal kablene er analoge kabler fra Monster
 
Dette er min student stereo som eg er meget fornøyd med. Lyd "karrieren" min begynte med eit lite Sony surround anlegg som eg kjøpte for konfirmasjons pengene mine. Hadde det nokon år før eg gjekk over til Infinity Alpha og ein kraftigere Sony forsterker. Var heilt sjef til film, men fant ut at eg har større interesse for musikk enn film. Så då bestemte eg meg for å begynna å sjå etter eit bra musikk anlegg. Endte til slutt opp med det eg har nå. Trur ikkje eg har behov til å oppgradere noko med det første, blir nok ein HD Dvd spiller og HD Tv som blir det neste, så det ligger jo nokon år fram i tid.
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 97085
    Poster: 2,042,150
  • Brukerpresentasjoner: 3981

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg