www.minHiFi.no/mteinum

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

mteinum's Hifi

Lagt til av: mteinum, Lagt til den: 30-11--1

 

 

Gjennomsnittskarakter: 22 /30
(Vurdert av 1 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 1941

 


Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Som du vil se så er det en salig røre av komponenter i flere oppsett. I utgangspunktet så er det 3 annlegg: Stue nede Dette oppsettet består nå av følgende Høyttaler: MonoPulse 42A Forsterker: Burson PP-160 Forforsterker: Burson PRE-160 DAC: Mytek Stereo 192 DSD DAC Kilde: Mac Mini, USB til Mytek Strømrens: Trafomatic Audio Møbel: Alphason Finewoods FW1100 Head-amp: MAE SET-1 Hodetelefoner: TakeT H2+ / TR2 Vinyl: Rega planar 3, 24V TT PSU Riaa: Boozhound Laboratories JFET Phono Preamp Kit Loftstue Dette er lekerommet og DIY plassen Høyttaler: Dallas II med Fostex FE203EnS Forsterker: Trafomatic Audio Aries Kilde: Squeezebox Touch Dac: Burson HA-160 Kontor Høyttaler: John Blue JB3 DAC: Musical Fidelity V-DAC med KingRex PSU Amp: KingRex T20 + KingRex SLAP! batteridrift.
 

Se i full størrelse
 
Musikk er selvsagt viktig :) Her går det i mye forskjellig, men en fot står i jazz verden, den andre i AOR/westcoast. Utover dette så er det samlemanier som skal tilfredstilles. Mofi er et lite spesialisert selskap som gir ut remastere av mye variert musikk og dette er en fin måte å utvide sin musikalske horisont.
 
Stemmeseddel finner du oppe til høyre. ;) http://avforum.no/minhifi/show.php?user=mteinum&rating=4
 

Se i full størrelse
 
Bonsai-tre fra Floris. Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde det i live ;)
 
Da er det endringer på gang i loftstua. Jeg er nå ferdig med fase #1 av Ron Clarkes Dallas II BLH med Fostex FE206E elementer. Til våren (ukjent årstall) så vil disse bli lakkert, de er pr dags dato kun pusset og grunnet.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Det var ønskelig med et lite anlegg nr. 2. Dette er nå komplett og befinner seg nede i stuen. Her er det noen faktorer som var helt avgjørende mtp resultatet: 1. Utseende 2. Brukervennlighet Det vi ikke trenger å se, det gjemmer vi ;) JohnBlue JB3 er en liten bredbåndhøyttaler med et 3" element. Meget forskjellig voicing i forhold til Klipsch, men delikat på jazz og taffel. Inne i sjenken så står det forsterker - KingRex T20 med egen strømforsyning KingRex PSU og en Squeezebox Receiver. Planen er å lage en hylle under sjenken slik at disse komponentene ikke tar opp "unødig" plass. Synergien ved å utvide med enda en squeezebox er som en drøm. Controlleren er nødvendigvis plassert oppå skjenken =] Siste skudd på stammen er ny høyttalerkabel. Kjøpte noen løpemeter med Wyrewizard Dreamcaster BW og satt på Kimber bananplugger.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Head-Fi Da begynner det å komme seg på hodetelefonfronten også. Dette anlegget står koblet til Benchmark DAC1 og består av en Burson HA-160 forsterker. Denne har fått stående applaus fra 6moons, og det ikke uten grunn. Den trekker AKG K-501 klokkene med letthet. Dette er perfekt for finanalyse av lyden på plater. Den store fordelen med head-fi er at det ikke er noe rom som påvirker lyden. 6moons: http://www.6moons.com/audioreviews/burson3/burson.html burson: http://bursonaudio.com/burson_headamp_160.htm --- Stativet kommer fra wooaudio.com - grei liten sak som du har i postkassa for 250,-
 
Siste skrik på head-fi fronten :) Burson HA-160D. Dette er et lite kinderegg som består av en DAC, hodetelefonforsterker og preamp. Kommer derfor til å erstatte HA-160, Benchmark og CI Audio.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Det blir litt bytting av komponenter som står i de forskjellige anleggene. Forskjellige synergier oppnås og man lærer nye ting om komponentene og hvordan disse passer sammen.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
TakeT H2+ har en impedans på rundt 5000 ohm. Denne krever derfor en transformator (TR2) slik at denne kan kobles til en forsterker. TR2 kobles til en normal effektforsterker og jeg benytter for tiden MAE SET-1 til dette.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Ny ny epoke innen head-fi er på gang. TakeT H2+ og TR2 er i hus. http://www.taket.jp/h2/h2.html
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar

» Hellhetlig

 

Bra, og sans for kvalitet :)

 

 

  Lagt ut av: fr.hoven
[12 December, 2015]
 

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96941
    Poster: 2,040,832
  • Brukerpresentasjoner: 3981

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg