www.minHiFi.no/Peterman

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

Peterman's Hifi

Lagt til av: Peterman, Lagt til den: 30-11--1

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 899

 


Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Utstyrsoversikt Forsterker: Primare I21 CD: Primare CD21 DVD: NAD T562 Platespiller: Pro-Ject 1 Xpression RIAA: Cambrige 640P Høyttalere: System Audio SA1280 mkII Hodetelefonforsterker: Graham Slee Solo "green" Hodetelefoner: Beyerdynamic DT 700 pro og DT 880 edition 2005 Strøm: Supra MD06-EU/SP Rack: "Benno" fra Ikea Kabler: Black Magic, Kimber, Supra og DIY
 

Se i full størrelse
 
Litt om anlegget Etter mye frem og tilbake de siste årene har jeg funnet en kombinasjon jeg regner med jeg kan slå meg til ro med en stund, uten de helt store oppgraderingene. Jeg er godt fornøyd med komponentene og spillestilen til anlegget.
 
Små elemter, stor lyd!
 
Er du kabelskeptiker, se vekk nå
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Hei! Velkommen til presentasjon av hifi anlegget mitt. Har tatt nye og forhåpentlig litt bedre bilder enn det som har ligget her fra før. Setter pris på tilbakemeldinger. Enjoy! Oppdatering 09.12.07 Flatskjerm endelig på plass. Valget falt på en JVC LT32P80BU. Oppdatering 26.08.07 Graham Slee Solo 2008 modell har tatt over jobben til Musical Fidelity X-Can v2. Oppdatering 29.06.07 Ny cd-spiller på plass :) Oppdatering 07.01.07 Har slettet noen gamle bilder og lagt opp noen litt mer oppdaterte. Siden sist har jeg kjøpt en Pro-Ject 1 Xpression platespiller, noe som har vært en utelukkende positiv opplevelse. Oppdatering 01.11.2006 Siden siste store oppdatering har det kommet et par forandringer i oppsettet mitt. Den største oppgraderingen er uten tvil nytt rom. Jeg har flyttet fra Sørlandet og opp til Oslo. Her har jeg mulighet til en mer riktig plassering av høyttalerene. Jeg har kvittet meg med Cayin cd-spilleren, da det bare var problemer med den. Nå sitter jeg med en litt eldre Marantz spiller. Den når ikke helt opp til Cayin spilleren lydmessig, men den fungerer hele tiden... Noe Cayin spilleren ikke gjorde. Har også gjort en god del oppgraderinger på hodetelefonforsterkeren, byttet Sennheiser hodetelefonene i et par fra Beyerdynamic samt noen kabelbytter. Slik står anlegget i dag, Desember 2007
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
DIY kabel DIY kabel laget fritt etter dikemark kabelen. Jeg har brukt 0,5mm kobbertråd som er tredd i plaststrømpe og deretter tvinnet med drill. Kabelen er tredd i en gjennomsiktig PCV slange og påmontert WBT plugger. Ser ikke helt dum ut og fungerer utmerket.
 

Se i full størrelse
 
System Audio SA1280 MKII SA 1280 er en 2½ konstruksjon, bestykket med to 5” element i d’Appolito konfigurasjon. Basselementene arbeider med frekvensene helt fra bunnen, men har ulik øvre delefrekvens. Basselemtene veier under ett gram, noe som gir en lynrask lydgjengivelse og en utrolig oppløst bass. Diskanten benytter waveguide teknologi, noe som kort sagt reduserer refleksjoner fra forsiden av kabinettet. Det er et sandkammer i bunnen av høyttaleren. Jeg har fylt opp mine med sandblåsersand fra Biltema, noe som gjorde bassen ennå strammere og mer oppløst. Parret med Primare I21 forsterkeren min, er SA1280 en meget musikalsk høyttaler. Alt henger bra sammen, og det er ingenting som stikker seg spesielt ut i lydbildet. Av åpenbare årsaker er ikke SA1280 noe fysisk opplevelse. Til film blir den fort litt kjedelig, da den ikke spiller de dypeste frekvensene. Er man ute etter bass som for buksebeinet til å flagre og bokhylla til å riste bør man se etter andre høyttalere enn System Audio.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
NAD T562 NAD sin gamle toppmodell. Ble brukt som cd-spiller før jeg skaffet meg Cayin spilleren. Gjør nå en glimrende jobb som dvd-spiller.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Hodetelefoner Jeg er godt over middels interessert i hodetelefoner. Jeg har to gode par jeg bruker mye, Beyerdynamic DT770 Pro og DT880. DT770 er en lukket konstruksjon som demper lyd utenfra med 18dB. Brukes mye til filmtitting og generelt når lydisolasjon både ut og inn er påkrevd. At den har den råeste dypbassen jeg noen gang har hørt fra en hodetelefon skader ikke. DT880 edt. 2005 er en halvåpen konstruksjon. Lyd slippes både inn og ut. Denne er et par hakk bedre enn DT770 hva lydkvalitet anngår. Jeg bruker en Musical Fidelity X-can v2 som jeg har gjort endel oppgraderinger på til å drive disse. Er ikke helt fornøyd med denne til tross for alt arbeidet (og pengene) jeg har lagt i den. Snuser derfor litt etter en ny hodetelefonforsterker.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 97085
    Poster: 2,042,150
  • Brukerpresentasjoner: 3981

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg