www.minHiFi.no/Asbmor

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

Asbmor's Hifi

Lagt til av: Asbmor, Lagt til den: 30-11--1

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

 • Prisrangering:15000 NOK - 30000 NOK
 • Forsterkertype:Ikke valgt
 • Bildevisning: Not selected
 • Romstørrelse: 4.00 X 5.00 Meters
 • Systemtype: Kombinert
 • Visninger: Profilen har blitt vist 2065

 

Det er egentlig et surround anlegg, men jeg søker stadig bedre musikk gjenngivelse. Jeg merker meg ikke lydkvaliteten på film, da er filmen i fokus. Det er på musikk irritasjonene og gleden trer frem. Nå måtte HiFi siden også oppdateres. Nye høyttalere, de brilliante B&W CM8. Nye komponenter i Pioneer BDP-LX54 og SC-LX82. Valgte tilslutt LX82 over Yamaha, Rotel og Marantz på (kanskje litt overraskende) musikk gjengivelsen i stereo alene. Classè CAP-2100 er kjøpt. Surround reciver byttet til den billige Marantz NR1603, denne er en liten hendig sak. Håper bare Marantz kommer med en ren for-forsterker i dette chassiet. Hegel og blue ray spiller solgt og ny Oppo BDP105EU har kommet inn. Siste nytt CM8 til salgs, har kjøpt et sett herlige 805 Diamond. Oppdateringer kommer.
 
Stereo anlegget: Høyttalere:
 • B&W 805 Diamond
 • Elektronikk:
 • Classè CAP-2100
 • Marantz NR1603
 • Oppo BDP105EU
 • Sonos ZP90
 •  

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   
  Gjesterom Etter som vi hadde en TV til god. En Xbox 360 og Wii som ikke passet inn på stuen, ble det er rom til. Her ble det invistert i en Sonos amp og en iPhone dock. Høyttalerne plukket jeg av min nye KRP-500A og rommet er i gang. Tiden vil gi meg mulighet til å oppgradere til et 2.1 høyttaler sett og fin pusse estetikken.
   
  Kjeller rom
 • DIY Christiansands lydfabrikk
 • B&W 601 S3
 • Hegel HD2
 • Dette er et nytt rom til meg. Jeg trengte til et rom for meg selv. Jeg fant det i kjelleren, et kaldt og foreløbig overfylt rom. Jeg er i ferd med å tømme det og har tørket støv av min egen uferdige DIY integrert forsterker. Kabler er det foreløbig sparsomt med, men det er det også med stativ og ikke minst varme i rommet så dette er et prosjekt jeg kan leke med i lang tid.
   
  DIY integrert forsterker Hei jeg tenkte jeg ville fortelle litt om forsterkeren jeg nå omsider har fått i orden og tatt i bruk. Det er en Christiansands lyd fabrikk byggesett amp. Den ble på begynt i 2002 på GK Elektro. Selgeren gikk konkurs og jeg manglet kondensatorene til likeretteren og effekt kortet. Pluss Chassis var ikke å få tak i mer. Jeg har nå kjøpt kondensatorer og har fått liv i det gamle dråket. Jeg har laget en strømforsyning med spec selv ærverdige EC AW 120 vil misunne meg, med 500VA ring kjerne trafo og 40 000 microF i likeretteren.
   
  micro Messe Vi gjorde en micro Messe hvor vi var fire stk som tok med et anlegg vær. Jeg stilte med Min DIY forsterker og B&W 601 S3. Min svoger hadde sin Cary Slp98P F1, Bryston 4Bsst og Audiovector Si6 Avantgarde. Hans bror hadde tatt med sitt Ear 868L, EC250R og Vienna Acustics Beethoven anlegg. Han stilte også med Naim Nait 5i på sine DIY Scan speak revelator høyttalere. Det var også et par Gallo 3.1 der. Alle fikk samme kilde, Hegel HD20 med Spotify. Vinneren av best inn show ble Ear 868L med EC250R på Audiovector Si6 Avantgarde. Men den moralske vinneren var DIY amp med B&W 601 S3 som gav så mye for pengene at vi måtte gi settet spesiell oppmerksomhet.
   
  DacMagic vs. HD10 vs. HD20 Jeg har brukt Cambridge DacMagic i et årstid nå. Jeg var svært fornøyd med denne, men HD10 gnog meg. Den var nok bedre, men hvor mye bedre. Jeg er forbauset over at disse to, på tross av pris gapet, ikke har blitt sammenliknet media. De er tross alt de mest solgte DAC ene på markedet, også de mest tilgjengelige. Jeg fikk muligheten til en head to head med en kompis. Vi begynte med DacMagic, mye godt, men uten noe å sameligne med var vi ikke sikre på hva vi skulle høre etter. Så var det HD10 sin tur. Vi ble bergtatt, luftigere diskant åpnere mellomtone og ekstremt mye bedre kontroll i bassen. For ikke å snakke om alle detaljene som kom frem i musikken. HD10 slår DacMagic ned i støvlene. Så skal dere få lese om noe utrolig. HD20, waow. lyden er mye av det samme, stram og sterk lyd, men luften, stillheten. Her gis forsterkeren mye pusterom til å gi alt når musikken kommer. ja å om ikke det var nok, gir den musikken en mye større gulv, fastere og mer imponerende. HD20 gir like mye mer for pengen som HD10 for DacMagic. HD20 gjør high end av de aller fleste kilder.
   

   

  Utstyrsliste

  Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

   

  Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
  Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

  Top

   
  Legg til kommentar:
  Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
   
  Advertisement
  • Medlemmer: 97044
   Poster: 2,041,839
  • Brukerpresentasjoner: 3981

  Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

  Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg