“High-end” Blu-ray spiller fra Samsung. Samsung BD-F7500 blir en Blu-ray spiller for de ekstra kresne.


Samsung har en rekke Blu-ray spillere i sortimentet, men de fleste av disse fokuserer mer på design og praktiske finesser enn høyest mulig bildekvalitet. Mange har nok savnet en litt mer påkostet spiller som står i stil med deres dyrere TV-er både design- og ytelsesmessig.

Nå gir Samsung svar på tiltale, og lanserer en Blu-ray spiller som skal ta opp konkurransen med tungvekterne fra bl.a Oppo, Philips, og Panasonic.

Den nye BD-F7500 blir Samsungs desiderte toppmodell, med avansert bildebehandling som inkluderer 4K oppskalering, og en unik bildeforbedringskrets som svinger tryllestaven over alt av videoinnhold – enten det er Blu-ray, DVD eller streaming via nettet – og gjør det flottere å se på.

Som forventet er Blu-ray toppmodellen også spekket med de nyeste smart-finessene fra Samsung via portalen Smart Hub. En ny og forbedret dual core prosessor (900mHz x 2) skal sørge for at alle de ulike tjenestene og finessene kommer raskt i gang.

Spilleren har selvfølgelig innebygd Wi-fi, og støtter funksjonen Smart View som lar deg sende video fra spilleren trådløst til Samsungs nettbrett og mobiler. På lydsiden kan Samsung skilte med gode D/A konvertere og multikanal analog lydutgang (7.1).

Spilleren er ikke ille å se på heller: BD-F7500 har et slankt format og en stilig kombinasjon av svart blank og sølv.

Samsung BD-F7500 kommer på markedet i første halvdel av 2013, til en foreløpig ukjent pris.

“High-end” Blu-ray spiller fra Samsung | Lyd & Bilde