Kort avstand til tv`en
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer colaboy sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  178
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Kort avstand til tv`en

  Hei, i dag så har vi en Philips 36" (9525) tv og en Metz-DE81 dvd spiller. Der vi bodde før var avstanden mellom oss og tv`en ca. 4 meter, i vårt nye lille hus, så er den ca. 2,3 meter.. Bildet er altfor kornette, vi ser linjene på skjermen og vi ser klart at DVD spilleren og tv`en ikke "prater" så veldig bra sammen, sterke røde farger er ikke lenger røde.. de er røde og hvit stripette.. hva i alle dager er dette for en bug??

  Metz DE81 er jo den samme spilleren som Pioneer DVD-717, var hos Sony forhandleren på Alfaset i Oslo. Og en selger der sa at Philips elektroikk og Pioneer elektronik ikke pratet så veldig godt sammen, noen som mener noe rundt dette?

  Men for å komme til dette inleggets egentlige mening, hva slags "tv apparat" tror dere vil være bra/fornuftig, med den korte avstanden vi har til skjermen?

  :?

 2. #2
  Newcomer colaboy sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2003
  Poster
  178
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Har nå selv funnet problemet med Rød fargen, det var DVD spilleren. Lånte min bror sin "Pioneer DVD-305" og bildet var helt annerledes. Det rødt var rødt og ikke rø-rosa/hvit! Og alle stripene var langt mindre synlig, hvis vi kunne se dem i det hele tatt.

  Dette betyr også at selgern hos Sony muligens har tatt feil og/eller at nyere Pioneer spillere/eletronikk ikke har samme problemt med Philips elektronikk lengre. Vil gå til innkjøp av en ny Pioneer spiller, vurderer 668 og 866.

  Bytte av tv blir et senere stunt igjen.

  8)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •  
Kort avstand til tv`en

AVtorget