Valg av DVD spiller


11 Sep 2003
3
0
0
Hei,

jeg lurte på hvordan billigspillere som Kiss, Mustek, United, NorthQ, etc. er kvalitetsmessig i forhold til rimeligste modeller med 5.1 ut fra mer kjente merker som Phillips, Panasonic, Samsung, etc. Disse spillerene ligger gjerne på 2000-3000,-. Har en eldre forsterker med 5.1 inngang som økonomien ikke tillater utbyttet. Har hørt ettpar stygge ting om bla. Kiss og United. Alle erfraringer er interresante. Er mest bekymret for bilde og lydkvalitet. Har dessverre ikke mulighet til å få testet altfor mye. Noen tips om hvilke specs/chip/etc. en spiller bør ha?

Finnes det forresten noen gode, serøse sider med tester av DVD spillere av denne type/prisklassen?

mvh,

Håvard
 
14 Feb 2003
10.513
0
36
Har dårlige erfaringer med billigmerkene som f.eks Kiss og United.

Kjøp heller en av de rimeligste spillerene fra en av "merkene" i steden for ett billigmerke.

Det vil du tjene på i lengden.
 
27 Jul 2003
409
0
0
Jeg kan iallefall trygt anbefale Sony DVP-NS730P.
Den kostet rundt 2600 (skrev nøyaktig pris i en annen post) her i Sverige, så da antar jeg prisen ligger rundt det samme i Norge.

Det finnes sikkert andre spillere som er like bra kanskje tilogmed bedre, men de kan jeg ikke navnet på og har ikke testet ;)

Ellers så er det jo en spiller i produkt og prisjakt kategorien som mange har store forhåpninger til. Husker ikke i farta hva den het...

Iallefall er en egen tråd om den spilleren så kan jo kanskje være verdt å lese om det høres interessant ut.
 
9 Jun 2003
4.048
0
36
Jeg har hørt fra folk som har billig-spillere at de er veldig kresne på media, dvs. det skal veldig lite fingermerker/småriper til før de får problemer.


-Audun