Styre hjemmekino med Nokia 7650


Rollys

0
18 Feb 2003
24
0
0
Først: Takk for et fint forum :D

Holder på å bygge om hjemmekinoen og leter etter en grei fjernkontroll..
Kom over denne linken
http://www.psiloc.com/?id=prod&nrp=84
Ser ut til at dette programmet gjør om telefonen til en brukbar erstatter for Pronto og andre fjernkontroller.
Noen som har erfaring?
 

Burre

0
20 Apr 2003
8.532
0
0
43
avforum.no
Har ingen personlig erfaring, men har fulgt med mye på ting rundt fjernkontroller på nettet. Kjenner ikke 7650, men hvis den fungerer omtrent som en PDA, fins det også NEVO, PDAWin, og Prontolite software til å styre anlegget o.a. Ulempen vil trolig være rekkevidden til IR-signalet. En bedre løsning, hvis du liker fargeskjerm med LCD er IPAQ H3950, som er en PDA, eller håndholdt PC. Denne er også beregnet på å bli brukt som fjernkontroll, og har Nevo når du kjøper den. www.mynevo.com har en demo som viser programmet. du kan jo også prøve clicker picker på remotecentral... http://www.remotecentral.com/features/clicker.htm
 

Rollys

0
18 Feb 2003
24
0
0
7650 prøvd..

Nå er 7650'n prøvd som fjernkontroll, gikk greit å importere ccf filer og mange av de ferdigprogrammerte funksjonene fungerte også.
Dog noe tungvint! Rekkevidde litt begrenset og mangler touchscreen..
Morro å kunne ta kontroll over tilfeldige apparater :lol: Styrer nå Tv på jobb og naboens!+++ Samt mine egne DVD spillere, tv, cd osv.

Kommer likevel til å kjøpe en annen fjernkontroll, når kjellerstua er ferdig. Revet rent alt der nede nå og starter snart med vegger og kabelstrekk, blir vel noen timer utover sensommeren :shock: