Samsung DVD-907 problemer


11 Feb 2003
625
0
16
Har en gammel Samsung DVD-907 som har vært en trofast følgesvenn i mange år, om enn en liten "toublemaker" til tider. Prøvde for morro skyld å kjøre denne på en X1, men jeg fikk konstant hakkende støy/horisontale streker på åpningsbildet på spilleren (altså uten dvd-plate i). Hakkingen foregår i et jevn periodisk tempo, og virker nesten som støy ja..hm.. vanskelig å forklare...ligner faktisk litt på macrovision protection når du kjører en dvd spiller gjennom en vcr og deretter inn på en TV, bare at det er til stede hele tiden.

DVD-spilleren fungerer utmerket på TV med scart, men tar jeg video out fra dvd til X1, så oppstår som sagt forstyrrelsene. Har sjekket kabelen med en xbox, og fenomenet oppstår ikke der, så kabelen er sannsynligvis iorden. Prøver jeg kabelen fra dvd spilleren til tv, klarte jeg faktisk ikke å få bilde - men skylder på TVen min da den er pre-2. verdenskrig :wink:

Dette høres jo kanskje ut som et innstillingsproblem, men nå har jeg jaggu meg prøvd alt av instillinger på DVD-spilleren og X1 og ingenting hjelper. Så hvis noen har en ide om hva problemet kan være, setter jeg pris på en tilbakemelding!
 
11 Feb 2003
625
0
16
Det må vel bli composit det da, har prøvd både å ta signalet fra scart og fra egne compositt-utganger (spilleren har forøvrig 2 slik...(?)) S-Video har jeg ikke prøvd enda, da jeg ikke har egnede kabler tilgjengelig. Og komponent støtter den ikke :-/