Ny Altibox-kunde


5 Sep 2016
64
0
6
Hei, dere.

18. mai begynner de å grave i gata for å legge fiber fra Altibox. Det ser jeg frem til da jeg har en leveranse på bredbånd nå på 14 til 22, alt ettersom hva den selv føler for og hvor mange som er koblet på.

Med kone, to barn og meg selv med alle hver vår telefon, iPad, PC, Heos høyttalere og tre TV`er så ser jeg frem til fiber. Jeg ser frem til at fotballen på tv`n blir rund og ikke firekantet pga dårlig oppløsning...

I denne forbindelse så har jeg noen spørsmål.

Altibox leverer sikkert noe standardgreier i forhold til hjemmesentral. Det jeg vil ha er selvsagt det beste. Huset vårt har tre etasjer. Hovedetasje med stue og kontor, underetasje med kjellerstue og 2. etasje med loftstue og soverom til barna.

Hvordan få beste dekning i hele huset, Internett og tv, uten bruk av ledninger?

Jeg har svært liten peiling på dette, så det hadde vært fint dersom eventuelle svar kom uten alt for mange faguttrykk.
 
4 Feb 2005
717
3
18
Det enkleste vil nok være å kjøpe Google Wifi pakken fra Altibox i tillegg. Da deaktiveres Wifi-delen i Altibox sin ruter og du bruker Google Wifi istedenfor. Full mesh og en enhet i hver etasje så skal du se det fungerer ok.

Dette er det enkleste. Det finnes andre, og bedre løsninger, men mange krever litt mer kunnskap. Med dette oppsettet, som også leveres fra Altibox, får du full support fra dem i tillegg og det tror jeg kanskje er viktig her.