Multiroms løsning ?


Banos

0
3 Sep 2003
298
0
0
Jeg sitter med mitt gamle kable tv system fra upc og lurer på å gå over til satelitt, slik at jeg blandt annet får inn c + zap og viasat sport.

Men jeg har et problem, for jeg har 2 tv`er i huset en i hver etasje og jeg vil ha full valgfrihet på begge tv`ene.

Er du noen som har noen løsninger som ikke koster det hvite ut av øye ?
Vil helst ikke betale for dobbelt av alt.

Har lest litt om Pace Puma tuneren, noen som har testet denne ?
 
9 Jun 2003
4.048
0
36
Jeg vet at de nyeste Nokia-mottakerne med harddisk har dobbel tuner så du kan se på et program og ta opp et annet på harddisken, men vet ikke om du kan koble til 2 tv'er og switche kanal uavhengig. Tror de ligger på 5-6000, typisk etpar tusen ekstra for komplett pakke.

Ellers kan du jo kjøpe en billig komplett pakke og se om du finner en billig brukt mottaker nr. 2 på QXL ellerno og kjøpe en switch som deler antennesignalet mellom de to mottakerne.


-Audun
 

JD

0
10 Apr 2003
7.534
2
38
Foreløpig tror jeg bare det er Pace Puma som gir deg denne muligheten. Sjekk noen av de andre trådene nedenfor.
 

OleM

0
26 Jul 2003
11.823
0
0
Audunth skrev:
Jeg vet at de nyeste Nokia-mottakerne med harddisk har dobbel tuner så du kan se på et program og ta opp et annet på harddisken, men vet ikke om du kan koble til 2 tv'er og switche kanal uavhengig.

Har virkelig Nokia kommet med twin-tuner satellitt-løsning?? :?:
Hvilke(n) modell(er) er det?

Med 2 separate tunere får man ikke full valgfrihet på begge to, med mindre man har dobbelt sett med programkort. Og da blir det fort dyrt.

Eneste (twin tuner) mottaker jeg vet om som har 2 TV-utganger og kan dekode 2 kanaler fra samme programkort samtidig er, som JD skriver, Pace Puma.
Denne har dog ikke kortleser for viaccess foreløpig. Men det blir hevdet at det skal komme.
:)
 
9 Jun 2003
4.048
0
36
Stemmer visst at ikke Nokia har dobbel tuner ennå. Jeg snakket med en som selger Nokia, og han sa de snart skulle komme med en. Er en stund siden jeg snakket med han så jeg regnet med den var kommet.


-Audun