Første tv-kjøp på over 20 år


aom2

0
13 Okt 2005
36
0
6
Jeg skal gjøre mitt første tv-kjøp på over 20 år. Forrige gang falt valget på en Mitsubishi 33-tommer med motorisert fot og avmagnetiseringsfunsjon av billedrøret........heftig!

Nå hadde jeg egentlig falt for Samsung sin 55-tommer, 8000-serien. pga. sommel og fjas utsatte jeg tv-kjøpet et år til, til i år. Da kom grunnen mitt store dilemma.
Buet tv!
Jeg vil ikke ha buet tv! Mine spørsmål er da. Når slutter de med buet tv? Finnes det noen toppmodeller som ikke er buet? Er det noen alternativer? Er nesten toppmodeller like gode som toppmodellene? Hva gjør jeg?

Jeg henger ikke opp et mega potetgull på veggen. Tv'en skal være flat og tynn, hvertfall på veggen. Punktum!

Er redd jeg må utsette tv-kjøpet til denne hypen går over. Sånn som med 3D
 

buggs

0
10 Jan 2013
1.262
0
0
da kjøper du bare 7000 serien som er minst like bra, eller event andre merker som Sony eller Philips er meget bra.
 
21 Jan 2012
12.105
0
36
Jeg ville også vurderet panasonic sine FALD skjermer om nødvendig eller sett om man fant noen plasma tver, tror ikke de kurver dem, Phillips er også høyst aktuellt og se på selv om de ikke lager eller utvikler egne paneler lenger men setter bare navnet på paneler produsert av kinesisk under leverandør.

3d har vel ikke død ut, men det er bare en ekstra funksjon som man absolutt kan la være og bruke, jeg har både 3d tv og 3d kapabel projektor og kan telle antallet ganger jeg har sett en 3d film på en hånd.

Kurve ideen til samsung, håper jeg koster de dyrt, det er absolutt det dummeste jeg noensinne har sett og håper dette forsvinner fort.
 
15 Mar 2007
3.745
8
38
Mo i Rana
Om kurvet tv kommer til å bli en døgnflue gjenstår å se. LG kjører dette på sine top OLED skjermer, så ikke bare Samsung som har dette. Skal du ha en toppmodell fra Samsung som ikke er kurvet, så kjøper du 7 serien. Samme tv som 8 serien, bare helt flat, tynn, lekker, og bittelitt rimeligere :)