Banankontakter til skjult ELKO boks med plate


Kinohjemme22

Medlem
10 Okt 2022
1
0
1
Hei,

Jeg har søkt mye rundt på forumet, men har ikke funnet akkurat det jeg leter etter og tar derfor sjansen på å lage en egen tråd. På forhånd takk for hjelp.

Bygger lydisolert hjemmekino i kjellerstua og bestemte meg for 20 mm k-rør for å ha skjulte kabler til de fire sorroundhøyttalerne mine.

Feller inn slike: https://www.elektroimportoren.no/multiboks-enkel-elko/1223740/Product.html
og monterer sorte deksel av denne typen: https://www.elektroimportoren.no/plus-sentralplate-tett-sort/1427402/Product.html

Fant denne leverandøren som har banankontakter og plugger til salgs, men er dette ok for lyden? https://www.elfadistrelec.no/no/tes...kontakter/banankontakter/c/cat-DNAV_PL_141302

Jeg kjører en Denon 4308 og 7.1 Dali Concept. Kablene jeg skal trekke til de bakre høyttalerne blir fra Clas Ohlson (dette er vel banning i kirken for dere kabelelskere, men det holder til mitt bruk).

Jeg trenger hjelp med å finne en butikk/nettsted som har gode banankontakter som jeg kan bore hull til og montere i disse platene. Til fire høyttalere regner jeg med at jeg må bruke to bokser og ha to kabler i hvert deksel. Hvis elfadistrelec som jeg linker til over er ok til mitt bruk hadde det vært fint med en liten thumbs up fra en av dere orakler her inne.

Tusen takk!