Alvorlig strømfeil på DAC Magic?


Gesel

Medlem
18 Sep 2005
2.146
0
36
39
Var på HFK i Trondheim i går for å plukke med meg en DAC Magic, men fikk beskjeden om at de ikke hadde lov å selge disse grunnet strømfeil. Var man uheldig å komme borti kablene bak kunne det forekomme at det gikk 230v rett i chassiet. De får inn nye i løpet at 2-3 uker visstnok.


Er dette noe som gjelder de litt eldre modellene også? Blir disse tatt tilbake for å fikses? Og hva om jeg kjøper en brukt, vil denne mest sannsynlig ha samme feilen?
 

CavaleraRules

Medlem
28 Sep 2004
10.040
0
0
Oi! Skumle greier. Det er et problem når "billigprodukter" får slike feil. Her er nok de fleste solgt med innlagt navn og adresse, men det er sikkert mange uten. Da kan det være vanskelig å varsle kunder. Jeg brant nesten ned huset med husverten inni (i rullestol) pga. en aktiv strømpadde. Det viste seg at produsenten var klar over det, men de visste jo ikke hvem kundene var. Spooky.
 

Gratulerer

Medlem
31 Okt 2006
5.352
0
36
Det jeg fikk vite var at lokket på transformatoren har lett for å falle av, og at ledningene da vil være eksponerte. Men de skal visst sende ut nye transformatorer til alle som har kjøpt dem.