Ønsker å skifte ut min gamle WDTV til en tilsvarende avspiller med 4K og USB HD støtte


29 Mai 2007
203
0
16
Jeg har en WDTV som jeg har brukt i mange år nå. Den spiller omtrent alt med unntak av 4K videoer HVEC og 10Bit. Men den har litt lite minne og er en smule treg og ustabil.

Jeg ønsker å kjøpe en ny og friskere "boks". Ønskene mine er ganske enkle, den må kunne ta imot helt vanlige USB HD fra f.eks Western Digital, filsystemet kan være det samme...

Jeg kjøpte en Nvidia Shield for 1-2 år siden i håp om at dette vår løsningen, og i begynnelsen så det ut til at det var det. Jeg koblet inn en USB HD og det virket veldig bra, fik cover på filmene og kult oppsett, men den var veldig kresen på diskene. Jeg alle diskene var helt like men den kunne kun lese 2 av de 4 diskene jeg koblet til. Jeg har prøvd 1 og 1, alle på likt og alle utenkelige kombinasjoner. Har også sjekket filsystemet på diskene. Dette endte med at jeg leverte den tilbake.Min følelse nå er at alle android baserte bokser er trolig like vedrørende USB HD støtte.

I hovedsak er det en slik "boks" jeg ønsker men den må støtte alle disker.

Har dere noen gode forlag der ute? Føler de fleste kjører NAS server og den slags, men jeg liker det enkle, koble til direkte og spille av!