Golden Ear hjemmekino

minHjemmekino Golden Ear hjemmekino

Begynte å bygge kino i februar 2018. Røska ut alt og la høyttalerkabler i rør i veggen. Rydda opp i nettverkskoblinger og stikkontakter osv sånn at alt er kabla og ser ryddig ut. Malte rommet med dempet sort Ultramatt fra Lady og kjøpte inn mye...
You do not have permission to view the full content of this resource. Logg inn eller registrer deg nå.
Type kinorom
Dedikert
Forfatter
OD1N
Sett
3.274
Først lastet opp
Siste oppdatering
Vurdering
5,00 stjerne(r) 9 vurderinger

Siste omtaler

Flott rom!
Utrolig flott rom! Ser du har jobbet godt med akustikken. Mye moro her!🙂👍
Nå snakker vi!
Utrolig stilig og gjennomført rom, en glede å lene øyet på bilder. Full pott!
Helt rått oppsett og rom dette! :) Slikt en kan drømme om :)
OD1N
OD1N
Tusen takk! Bare å begynne å spare. Heller fet kino enn fet bil sier nå jeg 😊👍
Fantastisk. Dette var gjennomført fra A til Å. Blir det projektor på deg etter hvert?
Hva er målene på rommet?
OD1N
OD1N
Ja. Det blir nok det, men må få utvida rommet bakover først. Blir når eldstedattera flytter ut og vi ikke har bruk for det lille rommet som er i bakkant av kinoen lengre.. 4-5 år frem i tid tenker jeg. Får litt over 2 meter ekstra dybde da og det blir kanon. Rommet er 3.90 dypt og 3.60 bredt slik det er i dag.
Wow, virkelig heftig kino. Deilig å se et rom der akustikken blir satt i fokus :)
OD1N
OD1N
Tusen takk BEF! De akustiske tiltaka utgjorde en enorm forskjell! Kanskje det stedet jeg fikk mest lydmessig gevinst pr investerte krone!
Så skikkelig gjennomført ut, både på bygge- og komponentsiden. Tipper lyden passerer Nirvana-nivå med god margin. Kjekt å se flere som kommer ut av (sub/SVS) - skapet, det er utrolig deilig med skikkelig fundament!! Hos deg ser alt ut til å være ivaretatt i så måte.... Projektor next??

Takk for titten 👍😎
OD1N
OD1N
Tusen takk 😊! Ja bass er helt essensielt for en rå hjemmekinoopplevelse! Er svært fornøyd med SVS SB16 ULTRA. De er veldig musikalske og blender fantastisk bra med frontene 😊👍!
Flott rom og bra utstyr, ser ikke ut til å mangle bass i det rommet med de subbene på laget. Topp fra meg. :)
OD1N
OD1N
Takker! Ja det trykker noe vanvittig, problemet er litt for variabel bassrespons fra sete til sete. Skal bli kult og se hva vi får til med DSP.. Må kanskje ha noe mer akustiske tiltak også som trykkbaserte bassfeller for å få det 100%. Målingene vil gi svaret på det. 😎👌
WOW, superlekkert og delikat!! Par tips; hvis du oppretter en egen tråd kan du koble denne tråden til presentasjonen din slik at du får inn et kommentarfelt / diskusjonsfelt i presentasjonen, samt får vist presentasjonen din i den tilkoblede tråden. Du kan også legge inn oppdateringer som egne bolker, f.eks. ved oppgraderinger. Jeg har lagt ut en testpresentasjon som "featured" som du viser hvordan du bruker disse funksjonene... Takk for at du legger ut! :)
OD1N
OD1N
Tusen takk :)! Det kan jeg gjøre... Er mye detaljer om byggeprosessen som kan være interessant for andre å høre om tenker jeg :)!