yamaha reciver og oppsett!


heba1

Medlem
7 Okt 2005
689
0
0
Hei! jeg fikk min nye reciver i hus for noen dager siden,en yamaha rx-v659.
Har brukt auto oppsettet,og det funker veldig bra på film,så har ikke lyst til å tukle mere med det...
Problemet er at det gainer ned frontene til ca -5 db,det blir litt stusselig når man skal spille musikk i stereo! Jeg kan gaine opp frontene i stereo,men da forandrer "følger" gainingen med når jeg går tilbake til film modus..Hadde en denon 2106 før,og der var det ikke noe problem.Noen som kan hjelpe meg med dette? det må da være mulig å lage noen forskjellige preset til film og musikk selv om man setter opp anlegget automatisk
 

killroy

Medlem
28 Nov 2005
3.323
0
0
Les manualen :)
De fleste Y Receiverene av nyere årgang , kan lagre inntil 6 ulike innstillinger (alle med totalt forskjellige verdier og innstillinger , dvs, Front + 5 Db, Sub 0Db etc. lagre dette i memory 1 ( referanse)

Sett dine valg mht. f.eks. Front 0dB , Sub +3dB etc på memory 2...3 etc). Skjønner du tegninga ?

Jeg bruker faktisk alle seks innstillinger og fordeler de mellom lyd fra PC (trenger masse gain og bye bass), Vanlig TV lyd, filmlyder i flere varianter (alt fra nøytral til drep naboen meb BASS..)

Kjør autooppset på FLAT (min vurdering), lagre denne i minne 1 (referanse)
Juster opp SUB noen dB og lagre denne i minne 2
etc..

Du kan enkelt bytte mellom alle 6 verdiene (minne lokasjonene) "live".

Y ruler ;)

PS, Og du kan selvsagt sende alle kommandoer til den via din fjernkontroll
også spesial kommandoer (se egen tråd omk dette) bare for å gjøre deg totalt forvirret.. (finnes ingen grenser, men du må gidde å sette deg inn i hva "maskinen" din kan mht. Reed the fucking Manual !


/L
 

clsc-215

Medlem
20 Mai 2006
922
0
0
29
det er vell mulig å koble recrveren til tv'n får og så justere masse rart i menyen der, les i manualen du, det var der jeg fant masse info :?
 

heba1

Medlem
7 Okt 2005
689
0
0
mulig jeg er tett i pappen,men jeg får det ikke til,og finner ikke noe "preset" i menyen... er det noen som har 659 her så er jeg takknemlig for hjelp!