Xcomfort programmeringsgrensesnitt


Alte-to

Medlem
9 Feb 2008
76
0
0
brukte MRF til å finne den nye Comm Sticken... dro opp nye datapunkt. import til IPS og voila :p
 

Xian

Medlem
18 Feb 2016
2
0
0
Tenkte jeg skulle sparke igang denne tråden her igjen.. Lurer på om det er noen som har funnet ut om det er mulig å styre "alt-mulig-slags-duppetditter" med IP Symcon ? Eventuelt om det er mulig å styre IP Symcon med Vera ?
 

ORCster

Medlem
26 Okt 2011
6
0
0
Tenkte jeg skulle sparke igang denne tråden her igjen.. Lurer på om det er noen som har funnet ut om det er mulig å styre "alt-mulig-slags-duppetditter" med IP Symcon ? Eventuelt om det er mulig å styre IP Symcon med Vera ?
https://www.symcon.de/en/ gir deg mer informasjon om hva IP Symcon kan styre bortsett fra XComfort. Når det gjelder motsatt vei, altså om Vera kan styre IP Symcon tror jeg nesten du må sjekke med Vera...
 

husnissen

Medlem
2 Jun 2016
2
0
0
Problem med cKOZ - 00/03

Hei, jeg trenger litt help.

Har fått installert Sensio og xConfort i huset og prøver å sette opp systemet. Har en xComfort cKoz - 00/03 kommunikasjonsgrensesnitt som skal kobles på Sensio SC-1, alt er nytt og ubrukt.

Problemet er cKOz oo/03. Jeg koblet den til pc via usb(A-B) installerte driver og lastet ned oppdateringen Eaton CI update 2.60 (Programvare)

Enheten dukket opp i oppdateringsprogrammet, det grønne lyset blinket som det skulle da jeg trykket på enheten i lista, så jeg trykket *oppdater*. Så gikk det en tid, og ingenting mer skjedde. Nå får jeg ikke forbindelse med enheten, det lyser ikke grønt(eller noe annet) når jeg har den tilkoblet med usb, ser bare på Windows Device Manager at Atmel-enheten er tilkoblet, se bilde: http://byggebolig.no/imageoriginals/853ae837c92c4dc5b6f4f459a86736e5.jpg?maxwidth=674

Er det noen som kan hjelpe med noe tips for å få min cKOz 00/03 i live igjen?
 

AndersT2

Medlem
14 Feb 2004
13.711
0
0
www.filmlisten.no
Høyreklikk på den i bildet du linket til og velg avinstaller.
Så dytt den i en annen usb port. Da skal den legge inn drivere på nytt.

Har ikke vært borti den enheten før.

Men hvis den skal være koblet til Sensioen, bør den ikke bare kobles til Sensioen? Burte vel da komme opp som egen enhet via MRF programmet.
Så vidt jeg vet så er den enheten du nevner ikke den man bruker til å programmere systemet med. Den jeg har foran meg heter CK0Z - 00/13, og er en USB dongle.
For å bruke de i MRF programmet så må man inn og sette at den skal lete etter USB. Står normalt til COM etter at man har installert første gang.
 

Dr. Gonzo

Medlem
25 Okt 2007
29
0
0
Heisann,

Jeg har en bevegelsessensor PIR Motion Sensor CBMA-02/01, som fulgte med da jeg kjøpte huset mitt. Den har aldri vært koblet opp mot resten av xcomfort anlegget. Jeg vil gjerne benytte den i huset, men sliter med å finne den i MRF programmet. Jeg tipper at DIP-switchene må stå i en spesiell posisjon for at MRF programmet skal se den under scan, men jeg har prøvd ut mange kombinasjoner uten hell. Er det noen her som har erfaring med å koble en slik opp?
 

Alte-to

Medlem
9 Feb 2008
76
0
0
hei.
siste post i 2016??
er denne tråden død eller?
noen som vet om det finnes noen IPSymcom(.de) -tråder i Norge ?

sliter med å få temp.inngang CTEU-02/01 til å vise tempen i webfront.
bruker IPSymcon 5.0
 

oddreidar

Medlem
1 Mar 2012
13
0
1
Jeg har slitt med å få verdier fra noen av termostatene mine (Room Controller Touch) inn i IP-Symcon.
Dette løste seg ved å koble programmeringsgrensesnittet til en annen PC enn den IP-symcon er installert på sammen med Kommunikasjonsgrensesnittet.

Visstnok så blokket RF-signalene funksjonalitet til hverandre.

Happy days!

Når det er sagt, er det noen som har en kjekk logikk på å styre aktuator på varmekablene med Room Controller Touch?