Viasat på ikke Viasat-boks (Mutant og lignende)


florrepus

Medlem
26 Des 2008
461
2
18
Jeg måtte i fjor gi opp Viasat på mine VU+/Dreambo og har kjøpt nye Samsung UHD-bokser fra Viasat med HDD. Og selv om de er raskere og har bedre bilder enn de gamle og muligheter til netttilkobling, Viaplay osv, er EPB elendig sammenlignet med de andre boksene. Og manglende mulighet til å lagre opptak andre steder enn på boksen er ikke til stede.

Nok om det, jeg prøvede å se på Digsat, der står det sider opp og ned om en boks som heter Mutant som skal virke med CAM fra Viasat. Men jeg finner ikke klare svar på om dette er en løsning som er enkel å bruke og som vil vare - eller om det er et nytt produkt som etter hvert vil dø som de andre løsningene.
 

bobi

Medlem
26 Jan 2008
2.410
0
0
Løsningen fungerer og er prøvd ut av flere brukere som vist på digsat.
du kjener enigma2 systemet siden du har hatt Vu+ eller dreambox, da er det å finne rett image og eller pluggin , sette opp boksen med det og sette inn cam, deretter er det tut og kjør.

det er ingen som kan gi en garanti på em den vi vare i en dag eller 10 år, det er slikt det er med ikke originale bokser dessverre, men tiden har vist at dette har fungeret utmerket i over 1 år

mvh


bobi