Viasat og Canal Digital= sant, men hva skjer?


florrepus

Medlem
26 Des 2008
458
1
18
CD eies av Telenor, og sender fra Thor-satellittene, som også eies av Telenor. Viasat derimot, leier plass hos satellitter eid av SES (firma i Luxemburg). Vil alt på sikt bli sendt fra Thor, når avtalene Viasat har med SES utløper? Sikkert et problem med alle kunder som må snu på parabolene, men...?? Vil begge firmaer fortsatt eksistere, eller bare ett? Hvem vet?
 
  • Like
Reactions: classic46

Nemesis

Medlem
2 Feb 2004
1.846
4
38
62
avforum.no
Det nye navnet er for sammenslåingen er Allente.Jeg er Viasat kunde.Fikk mail nå i uka om å bekrefte adressen min da de vil komme å justere parabolen min til ny sattelitt.Var ikke nevnt når dette skulle skje,men skulle få beskjed i god tid.
 

clasm

Medlem
16 Okt 2005
2.376
1
38
Viasat vil vel fortsette å eksistere. Slik jeg har forstått det, er det en del av NENT/Viasat som slås sammen med Canal Digital Satellitt - der Viasat/NENT og Telenor hver eier like mye. Eksempelvis drives Viaplay ikke i denne delen av selskapet, og har dermed ikke en direkte kobling mot denne sammenslåingen.

Høres vel ellers logisk ut at de går over til å bruke samme distribusjon. Men om det skal teknikere hjem til alle vil det vel ta tid å gjøre en slik overgang. Ville vel i utgangspunktet tro at de på sikt også vil gå over til en plattform også, da med tanke på både dekoder og apper?