VELODYNE SUB


klipsch III

Medlem
11 Okt 2021
3
0
1
Hei! Jeg har en Velodyne HGS series 10"
Når jeg kobler til strøm på den, så er der en kraftig durende lyd. Som om det er elektrisk frekvens lyd.
Noen her som har opplevd noe sånt på Velodyne?
og i så fall ble det funnet ut hva som var problemet.
 

Vedlegg

  • D6C38559-9A7E-427D-AA93-27589E925901.jpeg
    D6C38559-9A7E-427D-AA93-27589E925901.jpeg
    3,5 MB · Sett: 17
  • D19838C2-08FF-4056-97B3-DE4FBFF2DFA4.jpeg
    D19838C2-08FF-4056-97B3-DE4FBFF2DFA4.jpeg
    3,5 MB · Sett: 15

Stian.V.H

Medlem
20 Jun 2009
1.169
34
48
Hadde en slik lyd plutselig fra en sub,det var i mitt tilfelle en gammel defekt rca kabel som var årsaken,så byttet kabel.
Så prøv å bytt rca kabel dersom det ikke er utprøvd.
 

klipsch III

Medlem
11 Okt 2021
3
0
1
Hei! Takk for svar, men den lyd er der selv uten RCA kabel. Så kanskje defekt forsterker? Vanskelig når der ikke er noen som vil feilsøke på Velodyne.
 

klipsch III

Medlem
11 Okt 2021
3
0
1
Hadde en slik lyd plutselig fra en sub,det var i mitt tilfelle en gammel defekt rca kabel som var årsaken,så byttet kabel.
Så prøv å bytt rca kabel dersom det ikke er utprøvd.
Hei! Takk for svar, men den lyd er der selv uten RCA kabel. Så kanskje defekt forsterker? Vanskelig når der ikke er noen som vil feilsøke på Velodyne.
 

Stian.V.H

Medlem
20 Jun 2009
1.169
34
48
Kan virke som defekt forsterker ja.
Dersom suben ikke lenger er dekket av garanti,er en mulighet å skru ut forsterkeren og se etter om noe er svidd,lekker,ledninger som ikke sitter fast,buler ut eller lukter brent.
En ny plateforsterker koster fort 3000kr,må sikkert tilpasses kabinettet,med mindre du ikke får tak i en ny samme forsterker.