Roger Waters

Super Moderator
Medlem av ledelsen
24 Jan 2007
20.414
18
38
Forumet virker veldig godt gjennomført nå, liker utseende og funksjoner som er oppgitt her i v3 utgaven. Ting ser friskere ut og sakene virker som det skal, er det noen nye funksjoner fremover @lygren ?
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.362
194
63
42
www.avforum.no
Takker @Roger Waters! Vi kommer nok til å være veeeeeldig forsiktige med nye funksjoner fremover, samt også antallet forumkategorier. Det som er viktig nå er at de funksjonene vi har, som er kraftig forenklet fra tidligere, blir tatt i bruk da AVforum som konsept er avhengig av at alle tjenestene fungerer godt sammen. Det være seg å bruke AVnytt med artikler, tester og guider for å sparke i gang diskusjoner, få fylt opp AVtorget med spennende ting og tang samt få folk til å legge opp og ikke minst koble sine minHjemmekino og minHiFi-presentasjoner mot forumet. Forumet skal alltid være kjernen i det vi holder på med, mens det rundt er tilknyttede "apps" som skal bidra til bedre aktivitet... DET er hvertfall planen! :)
 
  • Like
Reactions: LL

Roger Waters

Super Moderator
Medlem av ledelsen
24 Jan 2007
20.414
18
38
@lygren Det høres ut som en god plan for fremtiden, ut i fra dagens funksjoner synes jeg dette er meget bra. Kunne ikke forestillt meg dette komme så brått, her er det mye gjort under panseret og ting tar form. Spent å se åssen Hi-Fi rommene og sånnt blir rundt om fremover, det er store forandringer i hverdagen til folk rundt og ting er ikke så hot lengre er jeg redd. Det er litt synd for vi alle higer etter store lydopplevelser, ting skal kjennes og vises på riktig måte. :)
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.362
194
63
42
www.avforum.no
Ja, skjer uten tvil store ting på mange fronter om dagen, både innen hjemmekino- og Hi-Fi-segmentet. Tror ikke nødvendigvis noen av disse blir borte, men at ting nødvendigvis er i endring tror jeg det hersker liten tvil om. Rent internasjonalt er nok f.eks. hjemmekino litt på vei tilbake, og dette ser en nok også i Norge. Det dreier seg i større retning om enten / eller, altså enten disse enormt hi-end rommene eller "ingenting", dvs. en TV og ei lydplanke. Segmentet mellom, den typisk kjellerstua, forsvinner ofte i retning "ingenting" fremfor å ta steget mot en heldedikert kino eller det som ofte tidligere var et typisk "gutterom" med store høyttalere og den slags stående ute i glaninga. WAF´ern har fått for stor betydning! Samtidig finnes det jo folk som bygger seg kinoer også nå, men i større grad da skikkelige greier. Trenger jo ikke være dyrt av den grunn, men gjerne med et skikkelig dybdykk hva angår ting som lydisolasjon, akustikk og utstyr generelt. Det er denne gruppa vi håper vil bli mer aktive her med tanke på hjemmekino-biten.

Når det gjelder Hi-Fi folket er dette nok også i endring ala hjemmekino; mindre høyttalere og mer WAF. Samtidig er det mange konservative krefter i denne leiren som holder ting gående også rundt mer tradisjonelle plattformer, så her er det mer snakk om å prøve å få "folket" tilbake til AVforumet som en alternativ kanal også for Hi-Fi. Vi står nok sterkest innen hjemmekino, men AVforums "no-bullshit" tilnærming til Hi-Fi tror jeg også kan virke attraktivt for mange. Vi har også alltid hatt en generelt konstruktiv tone her inne som jeg vet at mange også innen Hi-Fi verden vet å sette pris på, så nå med ny plattform er det jo bare å håpe at vi kan få farta også på dette segmentet igjen!
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.362
194
63
42
www.avforum.no
Finfin utvikling i trafikk! Vi er jo nå i lavsesong for AV, men i overkant av noen tusen innom daglig får en si er greit når det var stort sett under halvparten på samme tid i fjor. Klart; i gode gamle dager hadde vi selv i lavsesong 10-15.000 innom her hver dag, så et stykke frem til dit, men nå må folk prøve å få postet mer - ble plutselig litt stille igjen etter en fin start!

240410
 
  • Like
Reactions: cb_600 and Gorm

LL

Medlem
15 Jul 2003
8.140
3
38
Kanskje et dumt spørsmål, men alt av gamle PM'er og slikt er borte, ikke sant?
 

LL

Medlem
15 Jul 2003
8.140
3
38
Nei, PMene skal være eksportert over fra det gamle systemet, sier du de ikke?

Takk for svar. Nå fant jeg dem! Det ser greit ut!

Jeg var på mobil enhet og hadde problemer med å finnes dem, så det var kun min feil at jeg ikke fant dem. Sjekket på PC nå og det så ut som om det meste lå der, så det er supert. Mye av det er jo gammelt, men det var en del nyttig informasjon der.

Det ser ut til å være ganske stabilt med besøk på de dashbordet der.
 
  • Like
Reactions: lygren