Veggfeste til Mentor 2 og Mentor Vokal


Lurve

Medlem
27 Okt 2005
348
0
0
Hei og hopp!

Jeg har nesten satt sammen handlelista for hjemmekino nå, og prøver å finne ut om jeg skal gå for Mentor 1 eller 2 som bakhøyttalere. De skal festes på veggen, og må kunne vinkles vertikalt og horisontalt mot lytteposisjon.

Jeg har vel egentlig mest lyst på Mentor 2 ;), men den mangler festehull. Dersom det finnes veggfester som ikke forutsetter hull i høyttaleren, hadde det vært perfekt.

Hvis Mentor 2 ikke kan festes på vegg, ser jeg på VM Acoustics W1 til Mentor 1. Noen som vet om de passer bra sammen?
 

HiFi-nevøen

Medlem
25 Okt 2004
1.799
0
0
B-Tech 77 er en fin brakett til Mentor 2. Trenger ingen skruehull i høyttaler med dem :) Pleier å koste ca 500,- ved flere aktører her i landet
 

Lurve

Medlem
27 Okt 2005
348
0
0
Dubious skrev:
Hva har du foran da?
Mentor er vel litt for "bra" for å ha bak?
Jeg er fremdeles på planleggingsstadiet, men det blir Mentor 6 og Mentor Vokal i front. Det er gjerne ikke så viktig med det ypperste av HiFi på bakkanalene, men jeg ønsker et så homogent lydbilde som mulig. Jeg har vurdert å slenge opp noen Ikon Onwall MK2 eller Ikon 2 MK2 bak, men av hensyn til lydbildet og høyttalere som matcher utseendemessig går jeg for Mentor all the way ;).

B-tech 77 ser ut som en bra sak, men har noen peiling på hvor mye det kan justeres vertikalt? Det blir montert halvannen meter bak sofaen, og må derfor ha relativt krapp vinkel for å treffe lyttepos.

Jeg ser at B-tech også har en variant for senterhøyttalere, BT15, men det ser ut som to helt vanlige knekter. Lite pent å ha stikkende ut fra stueveggen. Finnes det penere måter å feste senterhøyttaleren på veggen?