Underskriftskampanje mot kopisperre på CD!


SpaceMoose

Medlem
12 Des 2002
465
0
0
Litt usikker på hvor denne bør ligge men regner med at dette er riktig plass. Flytt den om jeg tar feil. Kanskje den burde vært 'sticky' og.

Til alle som ikke liker hva EMI med andre gjør mot oss forbrukere.. Hva med å gjøre noe aktivt uten at det koster hverken tid og penger. Klikk på 'Klikk på meg' og skriv under på forbrukere mot kopisperre på CD. Hvem vet kanskje det hjelper om vi bare blir mange nok.

Klikk på meg
 

Mastiff

Medlem
16 Jul 2003
5.789
0
0
mastiff.now.nu
Jeg vet: Fat chance, som det heter på "ny-norsk". Plateselskapene blåser i folk som hyler om kopisperrer, for de regner med at det er de samme folkene som privat/piratkopierer.
 

Commissar

Medlem
29 Sep 2004
43
0
0
Way to go Spacemoose!

Kopisperre er noe herk for oss som har musikken vår på PC (Monkeys audio). Cd'en vil ikke leve evig, og jeg har ikke lyst til å kjøpe en ny musikksammling når en ny lydstandard kommer på banen.
 

Pogwaq

Medlem
23 Okt 2003
13.811
0
0
www.barsk.org
Enig med Mastiff, dette er hensiktsløst. Bedre å henvende seg til publikum, og iallefall slutte å kjøpe musikk utgitt av EMI-svinepelsene.
 

Ak

Administrator
11 Des 2002
36.040
15
38
40
En annen ting er jo at alle de forskjellige kopisperrene gjør at platene i gitte tilfeller også kan være vanskelige å spille av.. Snakk om å skyte seg selv i foten...

Edit: Var i seineste laget nå visst..
 

lark

Medlem
7 Apr 2004
706
0
0
Kjøpte nettopp den remastrede jubileumsutgaven av Deep Purple's klassiske utgivelse "Burn" som originalt kom ut i 1974. Denne har kopisperre, og jeg fikk bekreftet noe som jeg har hatt mistanke om i lengre tid. Kopisperren forringer lydkvaliteten dramatisk!! Jeg hentet frem min originale vinylutgave fra 1974, la den på platespilleren og konstaterte at denne låter MYE bedre enn CD'en med kopisperre. Det samme gjelder den gamle CD utgivelsen uten kopisperre. Den låter bedre den også. En annen CD som jeg har hørt litt på er den siste utgivelsen med gamle gode Johnny Winter. Denne låter rett og slett elendig (blikkbokslyd). Den har selvfølgelig kopisperre den også.
Det er helt utrolig at EMI ødelegger musikken til en masse artister på denne måten. Håper at noen med tilknytning til EMI leser dette. Skjerp Dere EMI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

-lark