Trøbbel med Beovision 6-26


Lars Bergen

Medlem
19 Apr 2008
21
0
0
Hei jeg er en komplett amatør!


Noen av dere vil sikkert rive dere i håret av frustrasjon når dere leser dette, og jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage.

Jeg kjøpte meg nettopp en brukt Beovision 6-26. Dette er en gammel traver, men jeg elsker designet. TVen funket flott de første dagene da jeg kun benyttet meg av innstillingene til den forrige eieren. Problemene startet da jeg skulle koble til min Oveture.

Jeg gikk inn på "connections" i TV menyen, og valgte v.aux på "Av". Jeg klønte litt i menyen og kom i skade for å endre innstillingene på V.Tape menyen. Her var det plutselig masse alternativer og funksjoner som jeg ikke kjenner til. Hva er STB?

Dette resulterte i at jeg ikke lenger får opp signalene fra Dekoderen (Canal Digital) når jeg trykker på V.tape. Jeg har prøvd alle mulige konfigurasjoner, men finner ikke tilbake til de opprinnelige innstillingene. Det er utrolig irriterende!Er det noen der ute som kjenner til denne modellen (eller B&O fjernsyn generelt) som kan gi meg noen pointers. Jeg har googlet litt, men jeg blir ikke spesielt mye klokere. Jeg har heller ikke klart å oppdrive en manual.


Jeg setter umåtelig stor pris på all hjelp.

mvh,

Kløna