Trådløst system til restaurant


Siggenja

Medlem
15 Jun 2011
3
0
0
Hei!

Er i gang med å åpne en restaurant i københavn. Vi må sette opp noe smart til avspilling av musikk. tenkte å høre litt på hva dere kyndige tenker dere blir den beste løsning for oss. Vi ønsker ett trådløst system for å unngå å legge kabler rundt hele lokalet. Optimalt er å få 4-5 høyttalere fordelt rundt i lokalet. Men jeg vet ikke nok om det kan la seg gjøre til en noelunde fornuftig pris? Vi ønsker å kjøpe ett brukt system for å få mest ut av prisen, Kan dette la seg gjøre til en rundt 2-3 tusen?
 

Gratulerer

Medlem
31 Okt 2006
5.409
0
36
Nei.

Den summen er dessverre helt urealistisk for å kjøpe et slikt system.

Den aller billigste løsningen vil være å droppe trådløst, og heller legge slanke høyttalerkabler langs eller bak lister. For å få noe som låter tilfredsstillende i den prisklassen må du se på bruktmarkedet etter en stereoforsterker med A/B-utganger og to par høyttalere. Det burde være mulig å finne noe greit der til 2-3 000 kroner, inkludert enkle høyttalerkabler. Det inkluderer ikke lydkilden, så du må ha en CD-spiller, datamaskin eller lignende i tillegg. Merk at en slik løsning ikke vil gi mulighet til å regulere lydnivået i de to sonene separat.
 

Zleepyme

Medlem
15 Mar 2007
3.742
7
38
Mo i Rana
Du må regne med en to-tre tusen pr høyttaler for et slikt system. Men da får du meget gode trådløse løsninger som Sonos eller Denon heos. Disse kan kombineres slik du måtte ønske, og har begge høyttalere og veggoppheng i flere størrelser. De har også musikkspillere for evt å styre en vanlig forsterker med kablete høyttalere, så mulighetene er mange.