Tips til oppgradering!


Loudzpeaker

Medlem
4 Apr 2011
18
0
0
Hallo! Tenker å oppgradere anlegget mitt, i form av nye front-høyttalere + kanskje en ny subwoofer. Jeg har for øyeblikket en NAD c350 integrert forsterker, Wharfedale Valdus 500 fronter og en CV! CLS-12S sub. Tanken er egentlig å kjøpe CV! Fronthøyttalere først, og deretter enda en subwoofer om jeg ser at jeg ikke blir helt tilfredsstilt. Lurer på om noen vet hva slags CV-fronthøyttalere som vil spille best sammen med subwooferen min? CLS-12S'en gir veldig god og dyp bass, så vil ha noen høyttalere med den samme gode bassgjengivelsen, slik at jeg IKKE hører store forskjeller i anlegget bassmessig.
Bare å komme med tips!
Simen:D
 

Loudzpeaker

Medlem
4 Apr 2011
18
0
0
anders1234 skrev:
Hm. Ikke bare er de dyre, men de krever og enorme mengder watt for å komme til sin rett. Jeg tror ikke min c350 forsterker vil klare å gi de nok effekt. Klart, de vil spillle høyt, men da ville nok CV! XLS-28 spille bedre på grunn av at jeg ville få utnyttet de mer.
 

Loudzpeaker

Medlem
4 Apr 2011
18
0
0
anders1234 skrev:
hvilket budsjett har du da?
Har budsjett nok. Men om du leser annonsen ordentlig så ser du at jeg spør etter hvilken type fronthøyttaler som kan gi fyldig, presis og dyp bass.