Tips til hjemmekino


sentagoda

Medlem
20 Jul 2009
18
0
0
Hei

Leter etter hjemmekino men usikker hva som egentlig er "bra". Har blitt litt utdatert. Men jeg kan si hva jeg er ute etter.
Det jeg har nå er Bose v35. Men føler det ikke noe bra i det hele tatt. Dårlig bass, men funker helt greit til film . Men nok om det.
Jeg har et budsjett på ca 10-13 k. Til nøds 15. Men jo billigere jo "bedre" sånn det kan gå i et nytt TV.
Det som er viktig at bak høytalerene er trådløse. Høytalerene bør ikke være for store . Med for store mener jeg at det ikke skal være noen store dråg. Helst bass med skikkelig trøkk og god bass.Trenger ikke blu ray spiller. Helt mange connections med HMDI osv.
Har sett litt på komplett osv på Samsung 7.1 hjemmekino 3D Blu-ray HT-F9750W. Har rett å slett ingen aning lenger på hva som er greit.

Takker for forslag!

mvh

Kenneth
 

UltimaNoctis

Medlem
17 Mar 2011
7.471
0
0
For å si det det sånn:


Produkter fra hifiklubben, soundgarden, l-sound o.l. (B&W, klipsch, JBL, DALI, KEF, etc) er som regel et par-tre hakk over bosemens produkter fra komplett/elkjøp/expert/lefdal (samsung, panasonic, philips, logitech, sony, creative) er et hakk eller to under Bose.

Er du misfornøyd med Bosen din vil samsungen neppe tilfridstille dine behov :mrgreen:
 

sentagoda

Medlem
20 Jul 2009
18
0
0
Vil helst ha trådløst . Iogmed at det er ganske stress å kable bak til høytalerne. Og det vil ikke se bra ut. Får fortsette og kikke litt på de litt mer pro sidene, og styre unna komplett osv.
 

Mr Klipsch

Medlem
11 Jan 2010
1.168
0
0