Terminator 3


audunth

Medlem
9 Jun 2003
4.219
0
36
Fikk denne på R3 for en uke siden. R3-utgaven er en NTSC-utgave med DTS (som R1 mangler), hvilket gjør den til den beste utgaven for meg.

Både lyd og bilde er helt klart av referanseklasse. Hørte kun på DTS-sporet, men ifølge amerikanske omtaler er også DD-sporet av referanseklasse, de savner ikke DTS-sporet spesielt mye.

Når det gjelder filmen, synes jeg den er helt konge, en verdig oppfølger av de to første filmene, med en slutt som er noe av det beste i historien av filmavslutninger. Selv om den lider littegrann av "litt mye action og litt lite handling"-komplekset. De kunne gjort filmen en halvtime lenger, og latt den ekstra halvtimen gå til mer bakgrunnsinformasjon og handling. Man kan jo håpe på en Director's Cut eller Extended Edition, spesielt siden T4 antakelig lar vente på seg noen år nå som Arnold blir opptatt med innspillingen av "The Governor" :)
 

Pogwaq

Medlem
23 Okt 2003
14.972
0
0
www.barsk.org
Var en ålreit film, forsåvidt, men jeg synes den visuelt sett var litt rotete; likte bedre paletten brukt av Cameron i de to første, det ble litt for mye farger her. Savnet musikken til Brad Fiedel også.

Slutten var flott, det er jeg enig i.
 

audunth

Medlem
9 Jun 2003
4.219
0
36
Enig i at fargene var bedre i de to første. De gav filmene en mer dyster look, som er mer passende for temaet.