SVS PB Pluss/2 streika.


Electra

Medlem
13 Feb 2004
8.908
19
38
Hadde min +2 i 16hz tuning mode. Under introen av det Grudge kobla den ut. Høyrte berre eit lite poff, og stilt blei det. Den vart jo ikkje belasta noko serleg heller. Slo av hovudstraumen og drog ut straumkontakta. Fyrte den opp igjen etter 5 min, og da funka den igjen. Andre som har vert borti noko liknandes?
 

skorob

Medlem
7 Sep 2003
22.682
0
36
Electra skrev:
Hadde min +2 i 16hz tuning mode. Under introen av det Grudge kobla den ut. Høyrte berre eit lite poff, og stilt blei det. Den vart jo ikkje belasta noko serleg heller. Slo av hovudstraumen og drog ut straumkontakta. Fyrte den opp igjen etter 5 min, og da funka den igjen. Andre som har vert borti noko liknandes?
Den ga vel ****.. og tok seg en 5 minutter :D.
 

Noose

Medlem
26 Jul 2005
3.452
0
0
avforum.no
Dette er nok bare en sikring, som vanligvis slår inn når subben "stresses" veldig!, da tar den en pause, gjort det med min før, ittno farlig.
 

bamse

Medlem
15 Apr 2004
2.120
0
0
Electra skrev:
Hadde min +2 i 16hz tuning mode. Under introen av det Grudge kobla den ut. Høyrte berre eit lite poff, og stilt blei det. Den vart jo ikkje belasta noko serleg heller. Slo av hovudstraumen og drog ut straumkontakta. Fyrte den opp igjen etter 5 min, og da funka den igjen. Andre som har vert borti noko liknandes?
Tja. Noe lignende i alle fall. På min første Plus2 sa det poff etter at den hadde stått på i noen sekunder første gang jeg fyra den opp. Sikringen røyk og det viste seg at forsterker var gåen. Høres ikke ut som det er tilfelle hos deg hvis den fortsatt fungerer etter en liten hvile.
 

devilej

Super Moderator
Medlem av ledelsen
22 Jul 2004
28.940
164
63
Askim
minhjemmekino.no
Dette re nok det samme som skjer hvis du overbelaster forsterkeren. Den går varm og bi-metall sikringen slår ut. Legger automatisk inn igjen når den får kjølt seg litt ned.
 

killroy

Medlem
28 Nov 2005
3.323
0
0
Den har vel lært av SAS (Står Alltid Stille), tok en liten SAS og så var den der igjen :)

Fint at den virker igjen da, er du fornøyd med en på Musikk ?
(holder den tempo, gir den den eksta "snert" her uten å virke treg ? ).

På Film, så tror jeg dette med SUB er mye "enklere", for da overskygges SUB / Front med masse Surround, Bakkanalet og ja så har vi fått Precense vi Yamaha folk da :)

/L
 

Electra

Medlem
13 Feb 2004
8.908
19
38
devilej skrev:
Dette re nok det samme som skjer hvis du overbelaster forsterkeren. Den går varm og bi-metall sikringen slår ut. Legger automatisk inn igjen når den får kjølt seg litt ned.
Den har jo vert brutal til dei grader på 25hz tuning. Halvt volume av det 25hz presterar, så kuttar den i 16hz modus. Og ja, har sett den til 16HZ på "knotten".
 

Electra

Medlem
13 Feb 2004
8.908
19
38
killroy skrev:
Den har vel lært av SAS (Står Alltid Stille), tok en liten SAS og så var den der igjen :)

Fint at den virker igjen da, er du fornøyd med en på Musikk ?
(holder den tempo, gir den den eksta "snert" her uten å virke treg ? ).

På Film, så tror jeg dette med SUB er mye "enklere", for da overskygges SUB / Front med masse Surround, Bakkanalet og ja så har vi fått Precense vi Yamaha folk da :)

/L
musikk: Deiligt.
film: Brutalt. :)

På punktet ditt med film, so stemmer det ganske korekt.

Musikk er aldri enkelt. Samma kva du har i tankane :) Rommet og plasseringen er eit godt utgangspunkt. Men det å plassere subben din utan "verktøy" er ikkje noko suksess,men behringer kan hjelpa godt til der.. Men og kalibrere utan hjelpemidell er daufødt. Det er nesten som å sette fyr på si eiga ræv. ;-) Men det låter fantastiks bra etter mangen timar med kalibrering. Men nokon grei respons vil aldri komma av seg sjølv. Da må det nok verktøy til, og ikkje minst tolmodigheit.