Styring av nettbrett


Komlo

Medlem
10 Sep 2010
8.178
0
0
Har i dag eit Andersson 1.0 7 nettbrett med Android Jellybean og ein Samnsung Galaxy SIII mobiltelefong. Eghar nettbrettet kopla til forsterkaren min med HDMI, og dette står stort sett i eit skap.

Det eg lurer på er om nokon kjenner til eit godt program som lar meg fjernstyra nettbrettet frå mobilen? Eg har testa Tablet Remote, men det nungerte dårleg då paringa dett ut ofte og det kun er piltastnavigering, som gjer at eg må kunna sjå direkte på nettbrettet. Det eg er ute etter er noko ala Teamviewer, som fungerer til dette nettbrettet. Det er stort sett for å starta og navigera appar for musikkavspeling, volumkontroll osv...

Brukar i dag BubbleUPnP for å strømma musikk frå pc til mobilen og vidare til nettbrettet. Dette fungerer ganske godt. Men er ute etter noko av det same for å bruka feks Spotify/wimp og radio.

Alle forslag tas i mot med takk:)
 

Quisten

Medlem
22 Feb 2008
3.090
0
0
Enda ikke funnet en optimal løsning som fungerer for deg ? Var mye styr frem og tilbake gitt. Håper du finner noe som fungerer for deg til slutt da.
 

Komlo

Medlem
10 Sep 2010
8.178
0
0
Hehe, ja det var visst ikkje berre lett dette:) Har trua på at eg kan få nettbrettet til å fungera slik eg ønskjer. Det gjeld berre å finna ut av fjernstyringa no...

Strømming av musikk frå pcen via BubbleUPnP fungerer tilfredsstillande.
 

Quisten

Medlem
22 Feb 2008
3.090
0
0
Her hjemme ble verden enda et hakk enklere da jeg nylig konverterte fra pc til mac. Lyd og bilde strømmes lekende lett.

Igrunnen litt rart at det ikke finnes like enkle og stabile løsninger for pc folket. Føler alltid en må trikse og mixe for å få til noe på den fronten.
 

Komlo

Medlem
10 Sep 2010
8.178
0
0
Er det ingen som har tips til program for å styra Android Jellybean nettbrett frå Android Jellybean telefon?