Status AVforum V2


Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Viktig å se fremover, men også viktig å lære av feil som er begått. Men det er det lite som tyder på, arrogansen er til å ta og føle på. Man tar ikke til seg noen av innspillene som kommer fra brukerne. Nå har f.eks LL tatt seg bryet med å komme med 2 lange innlegg nylig med svært konstruktiv kritikk og svært gode forslag til forbedringer. Desverre så gidder man ikke engang kommentere disse men fortsetter å lukke øyenene bortforklarer stillstanden i facebook, alder and whatnot.. mens man skryter av raske servere.
Ikke så vanskelig å ha raske servere når man ikke har aktivitet..
Er ikke noe arroganse på AVforum vel?

Alle har forslag, mange er ganske ville og spenstige forslag.

Jeg synes at det skal satses på "min" forumene er kjempebra, og det skaper trafikk..

Det er nok det viktigste for forumet, for med det følger torget og alt annet..
 

bonkers

Medlem
14 Jan 2010
354
0
0
Man må tilbake til kjernevirksomheten.. forumet. Så må torg min hjemmekino komme etterhvert når det er brukere og ikke minst når det fungerer.

Vi var flere her som var innom etter et par års nedetid bare for å se at det skulle satses utenlands.. da var det rett ut igjen. Idag har man nyheter uten nyheter min hjemmekino uten hjemmekinoer, torg uten annonser. Det ser jo helt latterlig ut.

Det man har som man glemmer er et forum fyllt med årevis av kunnskap og latterlig mye tid nedlagt av brukere. Hvorfor ikke fokusere på det, sette det i sentrum, klistra opp på forsiden, god søkefunksjonalitet osv.
 

Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Kanskje Forumets forside burde endres litt, med tanke på Facebook og førstegangs besøkende. Ellers er det jo veldig fint med Tapatalk infoen og Min forumene godt synlig. Frågan er om Tapatalk teksten burde ha litt mer eller annerledes info, gjerne om face også. Jeg viste faktisk ikke før noen måneder siden at Face var oppe å gikk.. Hadde vel hørt nyss fra noen av Mod, men ikke at det var så mye.

Men ellers synes jeg ting fungerer veldig bra på forum, Torget er det samme som før, men trenger mer brukere. Det kommer faktisk mange inn på torget fra face..

Min kategoriene er bærebjelken, og når det er oppe så kommer Torget og alt det andre også.
 
Sist redigert:

classic46

Medlem
27 Aug 2009
6.176
14
38
Det har skjedd mye i cyberverdenen de siste 3-4 år...og de siste 18 månedene i lyd og bilde verdenen. Jeg bruker ikke PC eller laptop noe særlig mer. Kun iPad og iPhone. På AV forum er det kun AV forum. Samme med HiFi sentralen. På Facebook: Hele verden....de jeg er venn med, alle grupper jeg er med i, og en drullion andre ting.
Så noen bruker mer tid foran skjerm enn før, enten det er Netflix eller Facebook. Derfor synes i hvertfall jeg at AV forum på Facebook fungerer best...og Ok med appen. Men med PC....det var den gang .
Verden går videre...fort...
Så mye lettere å legge inn bilder og dele poster fra Facebook.


Sent from my iPad using New Forum mobile app
 
Sist redigert:

Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Hei, vet ikke om dette er rett sted å nevne.

Jeg har likt utseende på forumet, og reklame annonser. Passende og ikke forstyrrende.

Men idag er det trøblete, iallefall på mobil.
Skal svare på melding og havner rett på en annonse side der jeg ikke kommer tilbake til melding.

At det er noe kryss man kan trykke og komme tilbake fra annonse er helt ok. Men nå er det ikke noe kryss lenger, og det er trøblete.

Mvh
 

sirant

Medlem
24 Jan 2010
6.982
25
48
Det ser ihvertfall mer rotete ut enn noensinne her nå, med reklame i hytt og pine - selv mellom innlegg i samme "format" som innleggene.

Det har også hengt seg to ganger mens jeg har prøvd å skrive denne posten.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.312
167
63
42
www.avforum.no
Er autogreier fra google, og de har nylig endret / oppdatert systemet, vi får se om vi får redusert litt på mengden...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Veldig mye spam fra shady dop og medisin selgere nå inne på nettopp denne siden.

Greit om det kan rydde opp og fjerne dette da det ser useriøst ut.

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.312
167
63
42
www.avforum.no
Ja, er alltids en og annen som klarer å omgå botsperrene, men heldigvis er denne forumplattformen veldig mye bedre enn forrige til å fjerne dette når det skjer... Takk for at du gir beskjed!
 
  • Like
Reactions: Danke