STØY i vifta på X1!


greigutt

Medlem
9 Aug 2003
423
0
0
veggiss skrev:
kan love deg at det er andre ting i pcen din som bråker mere.
Nå har det seg sånn at jeg ikke er dum heller, jeg vet selvfølgelig at hden min bråker mer enn en 12 dB papst(selv om det er en stillegående disk), og jeg brukte papstn som et lite eksempel. Jeg legger godt merke til en papstvifte når det ellers er stille i rommet(og JA, selv om jeg kjører KUN vifta). Jeg legger også merke til switchn min, strømforsyningen i mine Audio Pro Black Diamond, min avslåtte skjerm osv. Det irriterer meg såppass at jeg må dra ut kontaktene fra feks switch og skjerm når jeg skal ha det stille. At du ikke tror meg på dette får nå bli ditt problem :)

hilsen en som er overfølsom for støy...

greigutt
 

Sgt.Stav

Medlem
4 Feb 2003
833
0
0
da fikk jeg tilbake x1 fra presentasjonsdata og det ver fargehjulet ja!!

nå er alt som før!!
bærre lekkert!!
:)
 

Linuxguru

Medlem
11 Feb 2003
651
0
0
Aiaiai jeg har faktisk fått samme problemet med min X1 nå. Begynner vel å nærme meg 1300 timer, og da startet uværet. Hørtes ikke bra ut de lydene der altså. Nesten som det skjærer i marg og bein. Plukka ned pjen og tok ut pære, og da ser jeg at fargehjulet har en misfarging rundt hele veien nesten som det har skrapt borti noe eller liknende. Trodde først det var kulelageret i fargehjulet jeg, men nå ser det nesten ut som det har skrapt borti noe ja... Lydene var skikkelig ille, men nå er de borte igjen. Må vel få seg litt service tenker jeg.

Sgt: Hvor kjøpte du X1 og hvor lang tid måtte du vente på reparasjon? Regner med jeg blir uten X1 i jula hvis jeg sender den inn nå (?)