Sjekk den her bilen.


Cervin

Medlem
10 Jun 2006
1.902
0
0
35
Ja det er helt sikkert, men Xbox xbox 360 og ps2 og data og mediasenter og, og, jeg blir skremt her.. Hvorfor!!??!
 

PiXeL

Medlem
30 Apr 2006
7.743
0
36
39
www.minhjemmekino.no
Må nok regne med at han har endel sponsorer bak seg... ;-)
Evnt. han jobber i en sånn bil-tuning-styling-stereo-dilldall butikk, og får heftige rabatter...
 

Cervin

Medlem
10 Jun 2006
1.902
0
0
35
Las ikke alt, men som jeg kunne se var kenwood interesert i å sponse med noen deler, og han hadde en annen sponsor som han fikk 2 ting av, tingene han fikk virket ikke videre dyre. Helt ærlig syns jeg det virker som fyren har tatt opp et heftig lån for å få til bilen han drømmer om men jeg syntes han drar det litt for langt med unødvendige ting han ikke egentli har bruk for.
 

PiXeL

Medlem
30 Apr 2006
7.743
0
36
39
www.minhjemmekino.no
Mye mulig han har lån oppetter ørene ja..
Men dette er jo en teit måte å bruke penger på. Kommer til å gå stort i minus den dagen han skal selge bilen sin. -Det er jo tross alt bare en "gammel" Celica... ;-)

EDIT: Men for all del.. Hvem er jeg til og dømme andre. Har brukt penger på mye dritt oppigjennom tiden jeg også :)
Stå på! ;-)
 

mattman

Medlem
2 Okt 2005
2.103
0
0
Investere såpass i en bil har jeg aldri forstått. Føler biler har så lett for å ødelegges / stjeles / krasjes, at risikoen blir for stor. Dessuten får du bare brukt utstyret i en liten del av tiden - ettersom det bare er i bilen.
 

matador

Medlem
18 Feb 2005
784
0
0
ikke var så dømmnde folkens, kjenner han så vidt men han er meget sakindig oppegående og kan elektronikk/data og driver som spiller utvikler så tror ikke han trenger å ta opp noe lån men som alt annet det er jo en prioriterings sak om hvordan man vil bruke pengane sine.... fortjener respekt en sånt prosjekt da mye og mange "nye" problemer må løses underveis da ingen har prøvd dette før på samme "overdrevet" måtte. Personlig utenfor min egen interese da å se på tv i bilen er uaktuelt selv om jeg selv i 90 året var den første til å montere en Supernitendo i bilen og koblet pc på anlegget med 21" på panseret og mørkt garasje.... gikk MANGE timer med Quake og Unreal spill i bilen... hehe... det var kjempe moro med så nær lyd og stor dynamikk gitt... ellers uansett bil du kjøper så er det alltid dårlig investering om den ikke blir en veteran om noen år og ikke finnes mange av...
 

Britax

Medlem
3 Jan 2006
3.942
0
0
37
Joda, blir sikkert fint det der.
Kan ikke si jeg blir spesielt imponert av masse gadgets som er mer eller mindre ubrukelige, som 32"tv i bagasjeluka og skjerm i sub og slikt, Hadde igrunn likt bedre å se han ta alle 1000lappene og spyle de i dass!
Da hadde jeg blitt imponert! :D

Liker bedre gjennomførte løsninger med utstyr som yter godt sammen og som kan brukes i det daglige. Fullt av lcd skjermer og og høyttalere som ikke gjør noen nytte (annet enn å svekke hørsel og imponere på DB-drag) blir vel de ferreste imponert over, det er jo gjort 100vis av ganger.
 

Cervin

Medlem
10 Jun 2006
1.902
0
0
35
Trekker tilbake dømmingen min tidligere, for når denne bilen blir ferdig tror jeg den kan lage stor ståhei i bilstereomagasiner verden rundt, for det overgår det meste jeg har sett andre steder, og da kan han etterhvert tjene litt gress.. ;)
Selv om det foreløpig høres litt drøyt ut..
 

pettermv

Medlem
19 Des 2004
1.656
0
0
36
Hvis han skal få alt dette til å fungere godt, samtidig at det skal se pent ut, har han en meget stor jobb foran seg. Men hvis han greier det blir jeg mektig imponert, for da ligger det mye kunnskap og evner bak!
 

matador

Medlem
18 Feb 2005
784
0
0
:) ja, som sagt mange problemer som må løses men så langt det har han greid fint så langt jeg har gidde å lese prosjekten hans. Den bilen er ikke ment for dBDrag ;) han har bestilt forsterkere som ikke er ment for SPL og elementene har heller ikke noe SPL egenskaper :) kjenner han ikke personlig men jeg syntes ikke han "fortjente" den fordommingen ;) så "no offence" folkens :)
 

ask4me2

Super Moderator
Medlem av ledelsen
11 Aug 2004
14.883
25
48
Ble litt spent på om han etter hvert ville vise server rommet sitt på noen bilder, siden han skrev noe om at det viste litt mer hvor gal han var. ;-)

Er også litt enig med de som mener at det er litt gal pengebruk å laste så mye utstyr tid og penger inn i en liten bilkupe, man ofte får så lite glede av når det står ferdig, men det er vel her det egentlig ikke finnes rett eller galt, bare forskjellige prioriteringer og meninger.

Hadde også fått litt mer riktig bil projekt følelse hvis han hadde prioritert motot og understell mer enn det jeg fikk med meg han skulle da jeg ikke leste allt like nøye. Front spoler felger og dekk senkefærer, hevende dørhengsler og en bak spoiler var vel de modifikkasjonene jeg fikk med meg han ville gjøre på selve bilen, og er vel mer kosmetiske inngerep på en ellers ganske standard byggd japansk bil.....
 

Jin

Medlem
19 Feb 2004
36
0
0
Hørte rykter om denne treaden her, men det tok jo litt tid før jeg fant den.
Jeg har lest kjappt gjennom her og jeg vil bare komentere noen av utsagnende her.

Mvh
Deleted

Adyton skrev:
Går noe galt her, er det bare å få tak i en feilsøker fra Hell.
Jeg regner egentlig med at ingen andre enn meg kommer til å feilsøke på Computer løsningen i denne bilen. I utgangspungtet er det vel heller ingen andre enn meg som har bruk for å kunne det heller.

PiXeL skrev:
Må nok regne med at han har endel sponsorer bak seg... ;-)
Evnt. han jobber i en sånn bil-tuning-styling-stereo-dilldall butikk, og får heftige rabatter...
Nei, jeg har ikke masse sponsoer bak meg.

Nei, jeg jobber ikke i en bil-tuning-styling-stereo-dilldall butikk.

Cervin skrev:
Helt ærlig syns jeg det virker som fyren har tatt opp et heftig lån for å få til bilen han drømmer om men jeg syntes han drar det litt for langt med unødvendige ting han ikke egentli har bruk for.
PiXeL skrev:
Mye mulig han har lån oppetter ørene ja..
Men dette er jo en teit måte å bruke penger på. Kommer til å gå stort i minus den dagen han skal selge bilen sin. -Det er jo tross alt bare en "gammel" Celica...
Nei, jeg har ingen "heftige lån" eller gjeld på noen av bilene mine, eller andre heftige lån på noe som helst.

Nei, jeg har aldri hatt noen drømmebil i tankene, har generelt liten eller ingen interesse for bil. Planen er ikke å selge bilen, når den ikke går lenger kjøper jeg vel en ny bil eller fixer den.

Pogwaq skrev:
Er jo nok av de som liker å sitte i parkerte biler og høre på bass. ;-)
Jeg er ikke en av dem.

PiXeL skrev:
Vil nok tro denne karen tilbringer endel tid på råne-stripa ja..
Jaja, så feil kan en altså ta.. Du vil nok aldri se\treffe på meg på "råne-stripa" ever.

ask4me2 skrev:
Ble litt spent på om han etter hvert ville vise server rommet sitt på noen bilder, siden han skrev noe om at det viste litt mer hvor gal han var. ;-)
Jeg kan si med en gang at det blir dårlig med bilder fra server rom osv...

Til slutt vil jeg bare si at jeg respekterer at en del ikke ser på dette projectet her slik som jeg gjør det. Men for meg er dette projectet hverken latterlig, pengesløseri eller bortkasta. For meg er det et lærerikt og utfordrende project og en artig hobby greie som kombinerer audio\video\data\elektronikk og internet.