RuneW: Byggetråd - Kino V2.0 - Nytt rack + 4 x Arendal Subwoofer 1.5


RuneW

Medlem
21 Jan 2005
20.583
10
38
Sarpsborg
Tøft!
Får du kantbånd til disse svarte platene også?
Tror dessverre ikke det, men jeg har ikke sett etter. Jeg har en "åpen kant" på høyre side av racket. Der har jeg pusset ned og malt. Synes minimalt (dvs ikke i det hele tatt) når racket er på plass, men når jeg trekker det ut vil det selvsagt synes noe.
 

RuneW

Medlem
21 Jan 2005
20.583
10
38
Sarpsborg
Plan A (få alt gjemt bak lerretsveggen første dag) gikk i vasken så det sang. Jeg måtte ta jobben med å bytte rack først og før det måtte jeg flytte senterhøyttaleren. Det ene tok det andre og plutselig var klokka kl 23:30 før jeg fikk så mye som åpnet den første suben...

Men når jeg først kom så langt, så var det veldig spennende da!
240861


Aner ikke hvordan lyden er, men det blir aldri feil å spandere litt Smørbukk på sine kunder :p
240862


Første "modding" var å montere "møbelputer" (ikke filt) på toppen. Dette er fordi subbene skal plasseres parvis ved siden av hverandre med elementene motsatt vei (utover). Da må den ene plasseres opp/ned. Det er altså den nye bunnen vi ser her. Jeg tok litt langtids-maskeringstape under putene for ikke å krangle med gamle limrester den dagen de skal fjernes igjen:
240863


Min pode og jeg klarte etterhvert å snu og buksere suben opp på disse sandfylte kassene (som jeg ikke orker tanken på å fjerne) uten noen skrammer eller dramatikk. Den fungerer som stativ for LEFT. Og ja, jeg har bra med møbelknotter under topp-høyttaleren:
240864


Det som kan bli - interessant - er å prøve å gjøre justeringer på baksiden av den innerste suben når den tid kommer... SVS har vel app-styrte subber. Det ser jeg helt klart poenget med nå...

Pga tilgang til panelet, ble suben plassert maksimalt nærme lerretsveggen. En liten møbelknott skal hindre evt vandring/gnisninger:
240865


Husker ikke om jeg har nevnt det, men dette er den planlagte plasseringen av subbene, etter samråd med Lsound:

240866


Merk at frontene er opp/ned for å få akustisk senter ned mot ørehøyde.
 
  • Like
Reactions: paalab and Saarg