Rotja sin hjemmekino


Rotja

Medlem
24 Okt 2006
8.884
0
0
www.tjameg.com
Ja så fikk også jeg denne inn i kinoen.
Darbee.JPG
Bruker den på ca 45 %. Flott og skarpt bilde. Spesielt 3D virker som tjener på dette. I tillegg til at NETFLIX plutselig er intresangt over PJ.
 

Rotja

Medlem
24 Okt 2006
8.884
0
0
www.tjameg.com
Satt Darbee på hi-def og ca 40 % for tiden. Grei for det meste. Med netflix og Marco Polo ble det et herlig skarpt og flott bilde med 45% på full pop. . Men nå er det greit. Spesielt 3D film ble litt bedre lys med Darbee.

I forbindelse med 3D har jeg gjort nye endringer. Syns ikke jeg fikk full pop ut av skjermen der jeg satt. Bekreftet med å gå nærmere lerretet. Så nå flyttet jeg sofaen (resleiner ) nærmere og gjorde nødvendig tilsvarende flytting av front høyttalere nærmere mot midten. Ny kalibrering av receiver med mikrofon.

Lyden i front har definitivt fått seg et løft. At jeg ikke har gjort dette før. Det trøkker herlig ut i front nå. Får nesten herlige dotter i ørene på enkelte musikk og film lyder. Bassen er ryddigere. Surrond er enda mer tilstedeværende. Har selvsagt økt desibel nivå på subb et par hakk etter kalibrering og litt på surrond back. Slik jeg nå en gang liker det. Men det er spesielt i front på surrond det har blitt et uvant voldsomt trøkk.