Pyntering til støvsugerrør


FrodeT

Medlem
25 Sep 2007
582
0
0
Hei!
Har lagt opp et sentralstøvsugerrør fra bak tven på veggen, og ned bak tvbenken for trekking av hdmi kabler og div.
Det jeg er på utkikk etter er en pyntering som jeg kan bruke på røret der det kommer igjennom veggen bak tvbenken?
Noen som har utført lignende stunt og funnet noe som passet eller laget noe?
 

Mr_Stian

Medlem
8 Aug 2012
489
0
0
Sjekk ut disse: Fisual Single Gang Cable Entry / Exit Faceplate - Brushed Chrome - Cable Management - Audiovisual Online - Home Cinema and Hifi Specialists-Jeg har handlet en del av disse, og har kjap og god service. Veldig billig frakt og. Betalte 2,5 pund for og få 5 slike sendt til norge! :) Billige er de og.

Hvis de har samme dimensjonene som de andre veggplatene de har (noe jeg er rimelig sikker på, har ikke fått mine enda) så passer disse på standard ELKO boks! :) Så det er rimelig enkelt og installere. Jeg skal bruke disse sammen med sentralstøvsugerrør som går inn i elkoboksene. Disse går fint inn på baksiden av elko boksene. Dette krever at du har 4" stendere så klart for og få plass bak.
 

FrodeT

Medlem
25 Sep 2007
582
0
0
Takker for svar! De faceplatene er akkurat hva jeg trenger. Om de ikke passer på elkoboksene så gjør ikke det noe, trer bare røret igjennom veggplaten og skrur faceplaten rett i veggen. Få tilbakemelding på om de passer til elkobokser når du får de.
 

Mr_Stian

Medlem
8 Aug 2012
489
0
0
Var sånn jeg og tenkte når jeg bestilte veggboksene til HT kablene fra de. Var bare ett pluss at de passet på elko boksene når jeg fikk de hjem. :) Skal gi beskjed når jeg får sjekket de. De er nok rett rundt hjørnet, men jeg reiser vekk neste uke så kan være jeg ikke får sjekket de før neste lørdag. Men gir beskjed asap! :)