Problemer med Nuforce HDP og oppsettet mitt


qweac

Medlem
28 Jul 2009
177
0
0
Forrige uke kjøpte jeg meg Nuforce HDP fra Stilimento.no. Fikk den i postkassa dagen etter bestilling, så jeg var selvsagt strålende fornøyd. Det var helt til jeg prøvde den.

Det forrige oppsettet mitt var: iMac -USB-> Hegel HD2 -analog-> Argon HA1 -> Denon AH-D5000. Dette har fungert uten problemer. HDP-en skulle da erstatte Argon HA1 som hodetelefonforsterker.

Med Nuforce HDP får jeg en grusom pipelyd når jeg hører musikk. Dette skjer derimot ikke hvis jeg fjerner Hegel HD2 fra oppsettet og kjører HDP-en med USB rett mot iMac-en. Jeg vil derimot bruke HD2 siden den har fått så mye skryt. Kontaktet Stilmento som sa seg enig i at jeg nok hadde fått en ødelagt HDP. I dag fikk jeg HDP nummer to i posten, men den gir meg akkurat samme pipelyd. I dag merket jeg også at jeg faktisk får ulyd når jeg scroller hvis jeg har HDP tilkoblet iMac eller HD2 analogt.

Jeg har prøvd med flere forskjellige kabler alle veier. Har endret innstillingene på iMac-en uten nytte. Hva er galt? Hva gjør jeg nå?

Har lite peiling på dette, så hadde vært supert med litt hjelp.
 

Tiger

Medlem
24 Sep 2003
39.998
0
0
qweac skrev:
Det forrige oppsettet mitt var: iMac -USB-> Hegel HD2 -analog-> Argon HA1 -> Denon AH-D5000. Dette har fungert uten problemer. HDP-en skulle da erstatte Argon HA1 som hodetelefonforsterker.

Med Nuforce HDP får jeg en grusom pipelyd når jeg hører musikk. Dette skjer derimot ikke hvis jeg fjerner Hegel HD2 fra oppsettet og kjører HDP-en med USB rett mot iMac-en.
Har du koblet både HD2 og HDP til iMac samtidig via USB? Poenget er at HD2 ikke har ekstern strømforsyning og er da følsom for at USB gir nok strøm.