Pre/effekt til B&W PM1


DonSacco

Medlem
26 Aug 2007
135
0
0
Hei!

Jeg har idag B&W PM1 som er drevet av NAD C390DD, som jeg egentlig er veldig fornøyd med, men man er jo alltid nysgjerrig på hvordan det vil låte med annet utstyr! Hvis jeg skal oppgradere har jeg i utgangspunktet tenkt på pre og effekt, men er åpen for forslag til gode integrerte også.

Mitt spørsmål er, som alltid, hva bør jeg se på og prøve å få hørt? Har stort sett handlet på HiFi-klubben så vet ikke så mye om hva som finnes der ute i jungelen av merker, og hva som passer til min ht.

Kriteriene jeg har er:

- Pre-out til subwoofer (Skal ha en PV1D etterhvert)
- RIAA-trinn innebygget
- Helst pre/effekt av samme merke
- Budsjett ca 30.000,- (er fleksibelet hvis det er snakk om store forskjeller på slutt resultat)

Som DAC har jeg tenkt på NAD M51 fordi den har HDMI inn. Jeg har en HTPC som står i et annet rom som er ca 12m i kabelstrekk unna, så er litt problematisk med USB kabel til lyd. Derfor vil jeg helst ha en DAC med HDMI, men det lar seg løse med USB (eller optisk?) også. Tar gjerne i mot forslag til DAC også :) DAC er ikke en del av de 30.000,- den kommer utenom.

Kan gjerne kjøpe brukt.
 

DonSacco

Medlem
26 Aug 2007
135
0
0
Jeg har ikke noe coax på HTPC'n men det lar seg jo løse ved å kjøpe et lydkort selvfølgelig, så det er en løsning.

Hvor stor oppgradering vil en M2 være?

Hadde i utgangspunktet sett for meg pre/effekt. De fleste sier jo at dette skal være bedre. Men da må det kanskje brukes mer penger?
 

Ultima

Medlem
28 Mar 2007
3.504
0
36
For å avspore litt, hvorfor starter du ikke med ny sub - PV1D istedet?

Den spiller fantastisk sammen med PM1, men endre crossover fra standard 80hz til 100 Hz. Fungerer mye bedre på musikk med tynn bass.