Popcornsalt


BjornKr

Medlem
11 Nov 2014
12
0
0
Elverum
Nypoppet popcorn til filmen er godt og etter å ha kjøpt denne: Champion CHPCM120 Popcornmaskin Retro - Elektronikk - CDON.COM fant jeg ut at jeg kunne ha spart noen kroner ved å velge denne: https://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjekttilhjemmet/godteri/andersson-pnm30/207012.11217/ istedenfor.

Neste trinn var å lese seg opp på olje og salt. Det skal være best å bruke maisolje eller kokosolje fordi de tåler høy temperatur og ikke gir dårlig smak slik oliven- og rapsolje kan gjøre. Smør er ikke anbefalt å poppe med fordi melkesukkeret(laktosen) i fløten brenner seg og lager svarte prikker på popkornene og dårlig smak. Smeltet smør kan tilsettes etter popping eller en kan bruke et pulver som gir smørsmak.

Flavacol popcornsalt er det mange som skryter av. En teskje tilsettes oljen og farger popkornene gule i tillegg til at saltet fester seg bedre enn ved å strø salt over etterpå. Det skal smake bedre også. Det går an å bestille på Ebay og Amazon men porto fra England og USA er ganske høy. Gottes Fun Food i Sverige har det Flavacol Popcornsalt men tar kr 200 for å sende til Norge (kr 59 i Sverige). Er det noen som vet om Flavacol er å få kjøpt i Norge ?
 

Gøran

Medlem
2 Apr 2003
998
0
0
Mye info om popcorn i en tidligere tråd, men ta en titt på denne posten for konkret forslag til noen som kan hjelpe deg i Norge.

Mvh
Gøran
 

strike

Medlem
12 Mar 2009
1.246
0
0
Enda et konkret forslag er å kjøpe fra https://www.festutstyr.no/produktkategori/shop/mat/ der har de også kernel season's popcornsalt.
Jeg ble litt skeptisk når jeg fant siden for 1 år siden eller noe, men de gjør det tydligvis bra:
https://www.dn.no/talent/2015/01/01/2159/Karriere/mye-glitter-lite-glam
Østlandets Blad - Studentene som omsetter for millioner på slushmaskiner

Handlet der ikke selv når jeg først fant siden, men tenker legge inn en bestilling på div popcorn ting nå.
 

Jan B

Medlem
13 Jan 2012
2.367
16
38
Apropos popcorn: noen tips til slike popcorn beger i plast? Det hører jo med når man spiser popcorn.