Pioneer 508XD slår seg av (protection)


GFE

Medlem
17 Des 2004
225
0
0
Hei,
Ved tv bruk får jeg etter kort tid opp en alarm for plasma display "kode SD05 internal protection circuit system off, is there a short in speaker cable"
Tv,en blir da svart og det blåe lyset flasher.

Jeg har ikke noen ht kabler koblet til/fra tv, det går via eget anlegg og den eneste kabelen utenom strøm til tv er hdmi kabel.
Jeg har prøvd og fått samme symptom både på kanal en og fire, prøvd forskjellige hdmi kabel også.
Det eneste relativt nye er at jeg har koblet opp en viasat satelitt pvr dekoder
Klarer ikke helt å se sammenhengen med den, men etter at jeg nå har slått den av og kun brukt DVD og samme hdmi kabel så har tv vert stabil, men har bare fått testet i ca to timer.
Er det noen av dere som har noe tips hva jeg bør gjøre?
Mvh
Gfe
 

Dubious

Medlem
3 Okt 2010
420
0
0
Kjøp skikkelig hdmi kabel

Kast billig dritten du sikkert har

Noen produkter er kresne på kabeln
 

GFE

Medlem
17 Des 2004
225
0
0
Dubious skrev:
Kjøp skikkelig hdmi kabel

Kast billig dritten du sikkert har

Noen produkter er kresne på kabeln
Hei,
Har prøvd med to forskjellige hdmi kabler og samme reslutat, har ikke billige hdmi kabler, den ene var ihvertfall tidligere topp modell til monster, den andre en modell under, er hifi freak og har generelt gode kabler.
Har fortsatt den gamle CD dekoderen, får koble inn den og se hva som skjer, tv,en datt ikke ut ved DVD spilling men siden jeg kun overfører bilde fra viasat dekoder så ser jeg ingen logikk i den alarmen jeg får og at det ser ut som det ikke skjer ved DVD avspilling, når det er sagt så er det i en tidlig fase så sikker er jeg ikke

Mvh
Gfe