Offisiell tråd for Action! Model One


Gorm

Administrator
13 Des 2002
40.100
92
48
52
Jessheim
Jeg snakket med Anders L. på messen i dag. Var der for å sjekke ut lillebroren til model one, men etter å ha sett begge to er jeg ikke i tvil om at det må bli en model one på meg. Jeg tror jeg skal ta Anders på ordet å reise ned til dem for omvisning og skikkelig demo (det var mye folk og støy på messen).
Anders utrykte også at han hadde dårlig samvittighet overfor AVforum da han har rett og slett ikke har hatt tid til å følge med på forumet. Pågangen etter model one har vist vært over all forventning, og leveringstiden er for tiden ca. 3 uker.
 

Rusty

Medlem
13 Des 2002
8.153
0
0
Skal du kjøpe deg ny projektor nå Hi-Fil :wink: model one er en meget bra projektor :)
 

dirtyboy

Medlem
12 Des 2002
1.043
0
0
Var og så på disse i dag jeg også. Model one har blitt veldig bra. HD2+ har økt kontrasten til 3000 fortalte han meg. Blei meget sugen selv, men bør vell vente til HD3(?). Model 0,5 synes jeg blei litt blass, særlig i forhold til Nec'en. Men man får nok ikke noe bedre kjøp til 35.000
 

dvdjan

Medlem
20 Des 2002
2.994
0
0
54
www.invelos.com
Jeg for min del som ikke er særlig plaget av regnbuer :D , så desverre det på modell 0,5 :(

Men for all del bildet var veldig bra, og det var jo ikke proggresivt engang :shock:

Og modell one med sitt DVI bilde :shock: :shock: , kan vel ikke bli mye bedre det
 

Snowman

Medlem
4 Okt 2003
405
0
0
Kjempe bra bilde :D :D Så den på Plaza.

Lurer på denne eller Screenplay 5700. Bruken kommer til å være hjemmekino og Spille PS2 og PC (Americas Army og FS2004).

Har noen av dere brukt Action One til dette? Hva er deres erfaringer?

Hilsen Petter
 

Phat Phreddy

Medlem
27 Aug 2003
22
0
0
Does anyone have any email contact with someone other than Anders ???

I have mailed him 10's of times without any response. I understand he may be busy but I am trying to get info to post on AVS about the HD2+ developments and possibly even make an order but even the suggestion of available $$ does not seem to generate a reply.

I would really like to reach them for more discussions.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.316
171
63
42
www.avforum.no
He has been very hard to get in contact with lately... Ha has not responded to my e-mails either. I met him at a tradeshow yesterday for a quick conversation, but he seemed to have enough to do these days. I guess it's the "50 balls in the air" syndrome... :D
 

Zamot

Medlem
27 Mar 2003
2.508
0
0
Er det i det hele tatt noen DLP-projektorer med samme oppløsning som Action, som kan konkurrere med den, med hensyn til pris?
 

Burre

Medlem
20 Apr 2003
8.532
0
0
40
avforum.no
Zamot: ikke for øyeblikket nei. prisen er jo "special price" til oss nordmenn også, så det går nok minst et år før den tas igjen.
dette er selvsagt bare spekulasjoner, men etter jeg så den på messa, kan jeg godt si at den er vel verdt pengene, og mer til. strøkent bilde.
 
3 Apr 2003
200
0
0
Jeg føler meg skikkelig nede når jeg faktisk ikke har fått tid til Phat Phreddy og eventuelle andre som ikke har fått svar. Så med dette vil jeg si unnskyld til den det måtte gjelde (også deg Lygren, beklager at jeg var på vei ut akkurat da du kom!). Og det er riktig, jeg føler meg litt dum fordi jeg ikke bruker mye tid på vårt lokale entusiastforum - alle dere som er i kontakt med oss er svært verdifulle, og vi takker og bukker for alle forslag, tilbakemeldinger og hva det nå måtte være! Dere er faktisk grunnen til at vi opprettholder prisene i Norge! Vi VIL ha kontakt med dere!

Uansett; må innrømme at messen var en stor positiv opplevelse for oss, og at vi er glade for all den positive tilbakemeldingen vi har fått. Det å selge direkte er en komplisert sak - vi er ikke vant med det - og vi må markedsføre oss selv på en helt annen måte enn om vi hadde solgt gjennom vanlige forhandlere. Den eneste måten vi kan gjøre oss kjent på er gjennom dere og litt gjennom diverse presse! Og det ikke lett å bo i Kristiansund eller Bodø og få se en Action! før man kjøper... der er vi helt prisgitt deres anbefalinger og snakk her på forumet..

For den som måtte være interessert;

Bildet vi viste på messen var standard DVD, spilt av i en Marantz DV8400 gjennom DVI-HDCP på model one, og via standard interlaced komponent på zero five. DVI-kabelen var 4.5m og kostet meg ca 400 kr (prøvde også med stor suksess 10m DVI til ca 600!). Lerretet var et Stewart Greyhawk, 92" diagonal. Takk til svært velvillige neby hifi som lånte oss dette!

I tillegg; mange spurte om måten å motere i taket på; vi brukte egenproduserte stativer i børstet aluminium som festes/klemmes mellom gulv og tak - ingen skruer. Høydejustering og kulefeste for projektoren. Om noen har lyst på dette kan vi produsere det på bestilling :)

mvh
AndersL

PS! Ja, jeg har svart på mail til Phat Phreddy nå.....
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.316
171
63
42
www.avforum.no
Hei Anders!

Fint at du tar deg tid til å svare litt her inne, det setter vi infosugne forum-slaver pris på! :D Phat har nok godt av et svar, ja. Han har sendt meg 4-5 PMer på AVSforum om saken... :D Stort mer entusiastisk kar har jeg sjelden snakket med. Han har endog oversatt en del av det som har vært skrevet Action! her inne til engelsk og referert til det på AVSforum!

Uansett, utrolig morsomt at dere har hatt så stor suksess med Action! så langt, det er sinnsykt gode produkter dere lager, og i tillegg er det jo morsomt at dere er "herfra", da!
 

Snowman

Medlem
4 Okt 2003
405
0
0
Ble kjempe gira på Action One på messa, kjempe bra bilde. Kommer til å kjøpe enten denne eller SP 5700 etter jul.

Vidvinkel linsa er veldig inntresant, men koster den virkelig 35k? Ja ja, jeg vet dette ikke er prisjakt forumet. Jeg har 3 meter bred stue jeg skal sette opp en prosjektor, ønsker ca 100" lerett.

Hva er det beste lerettet for Action? Grått eller Hvitt?

Hva med regnbuer?

Er helt grønn når det gjelder prosjektor.

Hilsen Petter
 

splatt

Medlem
29 Sep 2003
376
0
0
Jeg snakket med flere av de som var på ProjectionDesign sin stand, og vi var innom det med den linsa. Jeg ble anbefalt å sette projen til å projisere oppover langs bakveggen, og så sende bidlet frem på lerretet vha. av et bra speil. Dette blir en god del rimeligere enn den 1:1-linsa :)

Må forøvrig si at det var utrolig interessant og hyggelig å prate med Anders og de andre gutta på messa. Var vel den eneste standen jeg kunne prate til de som jobba der, uten å få en følelse av å prate til en vegg. :roll: