Offisiell tråd for Action! Model One


lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.150
89
48
41
www.avforum.no
Hei Robertaas

Poenget er selvsagt ikke å "skjule" Action!'n baksider, poenget er kun at du begynner å snakke om kjøpslov og brudd på denne, noe som åpner for en større diskusjon innen emnet. Den diskusjonen ønskes tatt annet sted, og det er jo det jeg sier i tråden ett hakk ovenfor...

Alle de punkter du nevner kan dere gjerne ta her, derav Action! offisiell tråd.

Jeg er for øvrig ikke verdens største fan av disse offisielle trådene, som etterhver blir både lange og uoversiktelige, men meg om det, da mange liker de også!

Så lenge iallfall ikke også prisdiskusjon blir tatt med i tillegg til alt dette andre, samler jo iallfall disse offisielle trådene mye relevant generell info om emnet, og det har jo sine fordeler det også!

For øvrig forsøker jeg ikke starte noen nye diskusjon om offisielle tråder etc, bare "keep up the good work, folks!" :D
 
3 Apr 2003
200
0
0
Hei,

jeg har som vanlig vært borte i en periode, og ser at det har vært en del kommentarer rundt diverse issues her i det siste. La meg forsøke å rette opp noen misforståelser og komme med noen kommentarer..:

projectiondesign as forholder seg 100% til, og retter seg etter kjøpsloven og forbrukerrettigheter. Ved å selge til forbruker er det det eneste alternativet. Vi har selvsagt ikke noen andre hensikter enn å gjøre akkurat det.

Med tanke på spesifikasjon for døde pixler, forholder vi oss til den spesifikasjonen som er avtalt med Texas Instruments. Den sier følgende; bildet deles i to soner. Sone A og sone B. Sone A er 25% av arealet, plassert i senter. Altså for HD2+ et område som dekker 640 x 360 pixels i senter av bildet (jeg har laget et bilde som viser dette. For å si det på en annen måte blir dette også 50% av avstanden fra senter). I disse sonene gjelder;
- ingen døde hvite pixler
- ingen sorte døde pixler i sone A (altså senter 25% av arealet)
- opptil 2 døde sorte pixler i sone B
- ingen døde pixler ved siden av hverandre.

Jeg spekulerer ikke i hva andre spesifiserer eller avtaler med TI. Men det ville overraske meg noe om de spesifikasjone er svært anderledes enn de vi jobber med. Nok om det.

Som alle her vet er vi svært oppsatte på å drive forretning der kundeservice og kunnskap står i sentrum, og er basis for det vi gjør. Som et resultat av dette vil jeg at det ikke skal være noen tvil: Alle som har fått levert produkt med døde pixler i Norge har fått henvendelse og tilbud om å bytte DMD slik at det ikke lenger er et tema. Dette gjelder pr idag tre enheter/personer.

Håper dette retter opp en del misforståelser.

mvh,
AndersL
 

Rinn

Medlem
22 Jun 2003
1.926
0
0
www.actionshack.tk
Og når vi er inne på dette med kundeservice...

Det er ikke mange andre steder jeg har opplevd at man kan komme med forslag til hva man skal implementere av funksjoner i nye software-oppgraderinger, og i tillegg oppleve at dette blir gjort.

Hos projectiondesign hører de faktisk etter på ønsker fra kunden, og jeg synes servicen har vært upåklagelig.

Tviler på at jeg er den eneste som er fornøyd med kundeservicen, og mener de fleste firmaer har mye å gå på her. Jeg for min del hadde valgt akkurat samme projektor igjen uten å nøle.

Noen heksejakt på projectiondesign er det vel neppe noen grunn til å starte. Da har jeg langt dårligere erfaringer med Panasonic, som ihvertfall ikke fulgte forbrukerkjøpsloven!! Her var det faktisk komplett.no som var svært servicevennlige og ga meg forlenget angrefrist ettersom produktet jeg kjøpte hadde feil og måtte leveres til rep.

Uansett er det bra at AndersL er innom til tider og får litt klarhet i ting.

Litt service det også...

:)
 

Ak

Administrator
11 Des 2002
36.016
4
38
39
Veldig enig med Rinn her, synes Projectiondesign virkelig setter kunden i fokus.. Selvsagt kan det skje enkelte glipper, men det kan jo skje alle.
 

jfinneru

Medlem
27 Jul 2003
16.250
0
36
49
ser ut som om de endelig har fått sett den i levende live :D
har foreslått for lygren at man her på avforum kunne hatt mulighet til å trykke på feks et engelsk flagg, og dermed fått kategorier og lignende på engelsk. hadde gjort det lettere for utlendingene å finne infoen de søker om action, samt å stille spørsmål i rett kategori


jørn
 

Bjørn S

Medlem
24 Nov 2003
161
0
0
bildet blir sort hvit?

noen som kan kjelpe meg. bilde blir sort hvit når eg mater action med svhs tv-sat signal - derosm eg kjøyrer dvd igjennom same kanelen får eg farger.
 

OleM

Medlem
26 Jul 2003
11.824
0
0
Det tyder på at det ikke er s-video (s-vhs er en videobånd/opptaksstandard) du får ut av sat. boksen, men komposit-video.
 
9 Mar 2003
15.104
0
0
44
www.hooters.com
Re: bildet blir sort hvit?

Bjørn S skrev:
noen som kan kjelpe meg. bilde blir sort hvit når eg mater action med svhs tv-sat signal - derosm eg kjøyrer dvd igjennom same kanelen får eg farger.
Det er ikke mange SAT tunere som gir S-Video. De fleste gir RGB eller kompositt.
 

Bjørn S

Medlem
24 Nov 2003
161
0
0
action one

er oppe å går med pioner 868avi s faaantastisk bilde....berre smil frå øre til øre.1 problem må til å ta ingangs billett..hehe.
skifta videospilleren til ein svhs spiller. so får eg vente på schs signal frå neste generasjon sat.mot.
so no er det scart til video som leverer svhs til action. component dvd enda venter på hdmi-dvi.
livet er herlig... :D
 

jfinneru

Medlem
27 Jul 2003
16.250
0
36
49
lignet veldig. godt vi ikke har den prisen 8)
Anders L kan sikkert svare på om de er OM for andre merker.
 
3 Apr 2003
200
0
0
Vi selger pr idag Action! model one til Digital Projection, der den heter iVision HD. Den selges primært i USA. Det er nøyaktig samme produkt som model one, sett bort ifra fargen, som er "plastkloakkrør-grå" (!).

Prisen på lampe er 3.990 fra oss, men det har jeg kanskje ikke lov til å si her? Det morsomste er at Philips som produserer lampen nå har endret spesifikasjonen på lampen, slik at om den kjøres på 200W (Black Level Adjust = 0), er forventet levetid nå opptil 4.000t (med tilbakevirkende kraft). Grunnen er at Philips har fått mer og bedre data på levtidsytelse, og dermed kan si det :)

mvh,
AndersL