Ny LNB til HD-PVR PACE TDS865NV fra Viasat ?


Løvetann

Medlem
3 Jun 2015
6
0
0
Håper noen kan hjelpe en uinnvidd... :)

Vi har ett flerromsabonnement fra Viasat og benytter den ene mottakeren på hytta.
Så har vi nå fått en ny mottaker hjemme og Viasat har registrert den vi byttet ut hjemme som nr 2 og vi tar den med på hytta, for å bytte ut den nå avregistrerte gamle vi har brukt der til nå. Den gamle fungerte, men var veldig utdatert på menyer og funksjoner.
Vel koblet til, så får jeg etter hvert inn en liste med kanaler, dvs at jeg kan se info om hvilke programmer som går, men med beskjed om noe sånt som (husker ikke nøyaktig) "dette er utenfor ditt utvalg og kanskje du ikke har betalt fakturaen". Vel, fakturaen er ikke problemet, så hva kan det da være ? Det eneste jeg får se bilde på er noen gratis religiøse kanaler. :confused:

Parabolen er minst 10 år og jeg vet ikke hva hodet der heter, men det er en enkel kabel inn, som nå splittes i to bak på HD-PVR'en PACE TDS865NV. På den gamle var det bare en inngang bak. Noen sier at jeg antakelig må bytte ut LNB-hodet - noen her som vet om det vil hjelpe ? Og hvilket type skal jeg da kjøpe? Er i så fall f.eks av de på Elkjøp bra til formålet ? Helst en jeg kan få ta i i Oslo-området i dag, så jeg kan ta den med på hytta i morgen.
PVR'en er ikke koblet til internett og nei, jeg har ikke prøvd å resette den for å sette den opp helt på nytt. Bør jeg det ? Hjelp... :eek: