Ny htpc


Linuxguru

Medlem
11 Feb 2003
619
0
0
Leste nettopp om noen som holder på med noe som heter Linuxbios på avsforum! Det tar kun et par sekunder å boote, og så kan du legge inn en meny med dvd-avspilling, tv, hd-opptak etc. (Alt. kan du modde en Xbox og installere EvoX - den gjør faktisk akkurat det du spør om.)

Nå har jeg veldig liten erfaring med linuxbios selv, men derimot kan du sette opp en linux-basert pc uten X - og likevel spille DVD fullskjerm! Det er vel en smal sak å lage en script-basert meny som fyrer igang det du måtte ønske. Og ettersom linux booter mye kjappere enn windows, så kan kanskje det være en ide? Hvis dette høres interessant ut, så kan jeg grave mer og se hva jeg finner ut.

Uansett; X er ikke å fornekte - er så mye morro du kan gjøre i linux at det kun er fantasien som setter grenser

Edit: Sjekk ut Freevo, Flamethrower og MythTV - regner uansett med du begrenser mulighetene dine endel med ikke å bruke X...

http://staff.washington.edu/jmgasper/index.htm
 

Gøran

Medlem
2 Apr 2003
998
0
0
Fikk mitt Vision II kabinett for noen uker siden fra USA og er _meget_ godt fornøyd.

Det var noen problemer med de første utgavene av dette kabinettet, men etter tilbakemeldinger fra de første som kjøpte ble produksjonen flyttet til annen underleverandør og alt ordnet seg. Det finnes mye informasjon om dette kabinettet på avsforum.com, men sjekk om tilbakemeldingen du leser er på den første versjonen eller ikke. Alle de feilene jeg har sett omtalt på avsforum er forandret på den versjonen jeg fikk levert.

Det eneste som er litt skuffende er kvaliteten på logoene som er trykket på fronten (jeg har den svarte utgaven). Om man ser nøye etter er ikke kvaliteten på disse i samme klasse som resten av kabinettet.

Om det er noen som har noen konkrete spørsmål til dette kabinettet så gi meg et hint så skal jeg se om jeg kan klare å svare.

Det finnes forøvrig en svensk butikk som også fører samme kabinettet (http://www.crthome.se/crthome.htm) De kan sende til Norge, og trekker fra svensk moms. Selv endte jeg opp med å bestille fra USA da prisen ble lavere til slutt uansett.


Gøran