Noen VIRKELIG bra konsert/lyd DVD'er?


Keltern

Medlem
2 Mai 2005
1.677
0
36
Lillehammer
Den er sikkert nevnt tidligere i tråden, men jeg kaster meg bare kjapt inn her mtp at jeg er på jobb! :p

Queen - Live at Wembley Stadium! En av mine største lydopplevelser innomhus! :D

Og det verste er at jeg satte meg ned i mørk stue i går kveld/natt, like før jeg skulle legge meg, med "it's a kind of magic"... Da var det liksom gjort! :D

Dama begynte selvsagt å rope etter noen minutter, men det var SÅ digg å sitte og nyte! Bare så synd klokka var for mye...
 

Loce

Medlem
30 Okt 2007
408
0
0
Status Quo-Just Doin`It! Live-40 Years Of Quo.

Lyden høres litt burkaktig ut i starten, men den blir bra litt ut i konserten.
 

stapedius

Medlem
24 Sep 2007
5.521
0
0
Kjottolf skrev:
Roy Orbison & Friends: A Black and White Night(1987).
En flott konsert med mange klassiske låter. Med seg har han Bruce Springsteen, The TCB Band(James Burton etc), Tom Waits, Jackson Browne, Elvis Costello, Jennifer Warnes, KD lang, T Bone Burnette osv. Mye kvalitetsfolk. Lyden er Dolby Digital 5.1 & 2.0 og DTS. Greit å ha muligheten til å velge. Eksjepsjonelt god lyd. Konserten er også fra 1987 og filmer i sort/hvitt på en ganske stilig måte. Den er filmet i 35mm, men filmingen av publikum er stort sett gjort med 8mm.
Denne kan bestilles fra de fleste steder også kjøpes i butikker her i Norge. Er tilgjengelig flere soner... DTS også på sone 2.


-Kjetil-
Fikk høre/se denne på full guffe på hifiklubbens lyd-rom. Dette med B&W Nautilus 802D + ASW855 sub (15"). Kan ikke annet si enn at jeg kjøpte DVDen og drømmer om høyttalerne..
 

stapedius

Medlem
24 Sep 2007
5.521
0
0
Nå er jeg også hip-hop fan og kan da anbefale på bluray: Kanye West - Late Orchestration og John Legend - Live At The House Of Blues.
 

stapedius

Medlem
24 Sep 2007
5.521
0
0
Også for ikke å glemme Alicia Keys Unplugged ... den har jeg sett mange ganger ja.. Aldri sett henne så bra noen gang. Jam'en med Damian Marley på slutten er rå!
 

rampi

Medlem
18 Mai 2005
747
0
0
36
David Gilmour: Remember That Night - Live At The Royal Albert Hall

helt fantastisk!
 

Ultima

Medlem
28 Mar 2007
3.582
0
0
Nå har jeg lest gjennom denne tråden, og finner det mildest talt merkelig at ingen sålangt har nevnt Jean Michel Jarres fantastiske "Jarre in China" konsert-DVD. Etter min mening er det kun denne DVDen som overgår Eagles' "Hell freezes over" i lydkvalitet. I tillegg er bildet nesten på Blu-ray nivå.

Denne DVDen har i mange år vært min soleklare referanse på både lyd og bilde!
 

Hasse33

Medlem
12 Nov 2006
57
0
0
Mye bra

Enig med fyren som ga Dave Matthews Band DVD`n topp omtale. Det har kommet et par DVD`r med samme fyren etter den som alle er i kremtoppen når det gjelder både lyd og bilde.
Har ikke sett at noen har nevnt Neil Young`s "Heart of Gold", Jeff Beck at Ronnie Scott (enorm på både lyd og bilde), Steve Miller Band`s "Live from Chicago", Eagles Farewell tour (australia turen) er bedre enn Hell freeze over synes jeg. Begge "Crossroads" DVD`ne er også meget bra med Clapton i spissen for en stor haug med bra band/artister. "The Last waltz" med The Band pluss diverse gjesteartister er et must i en samling. Wilco`s "Ashes of America", David Bowie`s "A reality Tour". Div Pink Floyd (Puls) og Waters og Gilmore er også bra.
Sikkert endel andre ting i samlingen min som jeg også skulle ha tatt med :-D

oops glemte jo referanse dvd`n Two Against Nature med Steely Dan