Noen som har erfaringer med Dream Screen Acoustic HD, matt hvit duk?


Rikki

Medlem
18 Aug 2004
201
0
0
Har i dag en Sony HW 30 projektor som jeg bruker på et 106 tommers Dream Screen, grått lerret. Jeg har god lyskontroll i rommet og sitter ca 4 m fra lerretet. Projektoren er kjøp fra AVshop og kom ferdig kalibrert av Gorm, og med noen småjusteringer etter egne preferanser er jeg veldig fornøyd med bildet sånn det er i dag.
Jeg vurderer nå å kjøpe et 120 tommers Dream Screen ProCurve lerret slik at jeg kan ha senteren bak lerretet og får prøvd ut kurvet lerret. Problemet er at for å få et lydtransparent lerret må jeg i tillegg kjøpe et Dream Screen Acoustic HD matt hvit lerret med en gain på 1.1. På AVshop er det ikke noen grå lerret til denne rammen som er lydtransparente.

Ser at Gorm nesten uten unntak foreslår grått lerret, så det jeg lurer på er:
1 vil dette lerretet gjøre så jeg mister svartnivået som jeg har i dag? Evt andre ting som ikke blir bra eller som blir bedre enn det er i dag.

2 Noen som har erfaringer med dette lerretet og hvordan lyden blir gjennom lerretet?

Noen som har erfaringer eller meninger så setter jeg stor pris på tilbakemeldinger.
 

Soundfre@k

Medlem
20 Nov 2003
12.218
0
0
Sjekk om du ønsker kurvet lerret, det er noenposter på forumet med baksidene ved et slikt lerret.
 

Rikki

Medlem
18 Aug 2004
201
0
0
Er klar over ulemper med buet lerret men har et par kompiser som har buet lerret så jeg har tenkt å besøke dem et par ganger til før jeg tar den endelige avgjørelsen. Er nå i første omgang bare ute etter å finne ut vilke alternativer jeg har til lerret som kan passe inn i mitt rom.